2777
2789
عنوان

زن همسایه خراب صبحا موقع رفتن شوهرم میره بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 19854 بازدید | 331 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنه خیلی شره واقعا شره ب ترک دیوار هم فحش ناموس میده تو حیاط از رابطه شب قبلش حرف میزنه

زنگ به پلیس بزن بگو اسمی ازم نبرید داستان نشه 

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁

حق داری وباییداحتیاط کنی

چن بارصبحهاشوهرت راهمراهی وبدرقه کن ببینتت شایدشرم کنه

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

اگه به شوهرت مطمعنی نگرانیت بی مورده .

بعدم چرا در موردش با شوهرت حرفی میزنی ...؟

حواست جمع باشه ولی نه اینکه به شوهرت بگی فلان کارو نکن .

خداییش واسه شوهرتون  و خودتون ارزش قائل باشید یعنی شما رو ول میکنه میره با یه روسپی ؟

اینطوری به خودتونم توهین میکنید

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

شوهرتو حساس نکن یبار صدای رابطه اومد دیدی مرد خونشه زنگ بزن پلیس

باید دونفر شاهد هم معرفی کنه در حین رابطه دیده باشنش وگرنه برای خودش جرم درست میکنه و میتونه اون خانوم غزش شکایت کنه

وای چ بد 

زیاد حساس نباش چ میشه کرد اخه جز تغیر خونه و محله

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

اگه به شوهرت مطمعنی نگرانیت بی مورده .بعدم چرا در موردش با شوهرت حرفی میزنی ...؟حواست جمع باشه ولی ن ...

چون باردارم نمیتونم نیاز شوهرمو برطرف کنم میگم شیطون یبار گول میزنه