2777
2789
عنوان

زن همسایه خراب صبحا موقع رفتن شوهرم میره بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 19885 بازدید | 331 پست
نمیشه اسمو میپرسن بعد یبار ک ب صابخونه گفتم گفت ک من ازشون گله کردم ،ازون ببعد هرموقع بقیه همسایه ها ...

خب درسته میپرسن ولی بگو دوست ندارم علنی بشه دشمن تراشی بشه 

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید دونفر شاهد هم معرفی کنه در حین رابطه دیده باشنش وگرنه برای خودش جرم درست میکنه و میتونه اون خان ...

خوب چیکار کنه پس 

نگه صدای رابطه میاد بگه خانومه شوهر نداره صدای جنگ و دعوا میاد از خونشون

من جات باشم نرم نرم رو‌مخ شوهرم میرم و از اونجا بلندمیشم 

نه بذارم بفهمه بخاطر این زنه میخوام برما!نه 

یه جوری وانمود میکنم این محله رو دوست ندارم این خونه حس خوبی بهم نمیده 

یه صداهای ترسناکی اینجا میشنوم و همش حس میکنم یکی پشت سرم وایساده و یه چیزی تواین خونه هست و فلان خلاصه یه چیزایی سرهم میکنم 

خیلی همسایه ی ناجوری داری فورا یه فکری کن 

شوهرتم اصلا رواین حساس نکن سعی کن درموردش حرفی نزنی 

اگه هم زدی بگو مواظب باش این زن رو‌همه میشناسن که وضعش داغونه یه موقع حتی سلامم نکن یکی ببینه درموردت فکر بد نکنه

شوهرت قبل ازدواج با توام نیازشو نمیتونسه با زن دیگ برطرف کنه الانم ک بارداری خودش میدونسه اینطوری میشه ۱ سال میتونه تحملم بکنه هیچیش نمیشه استرس نداشته باش 

🫂🙂سردرگم در هیاهو

چون باردارم نمیتونم نیاز شوهرمو برطرف کنم میگم شیطون یبار گول میزنه

چه ربطی داره رابطه به بارداری.زنای ایرانی اکثرا تو بارداری رابطه برقرار نمیکنن بعد شوهرشون خیانت میکنه شاکی میشن بعضیا مشکل دارن روشای دیگه هست