2777
2789
عنوان

اگزما🫠زخم خورده هاش بیان🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 35 پست
من یه بار بچه بودم دستام از مچ تا نوک انگشتا شروع کرد اگزمای شدید لکه های قرمزِ خشک هرچی میزدم خوب ن ...

واقعا😐

یاسمنم💐🍂تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا😐

آره 

حتی دکتر هم رفتم پماد داد ولی خوب نشد

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

منم همینو استفاده میکنم اتفاقا🙃

خب خیلی خوبه ک 

اگزما فک نکنم هیچ وقت خوب بشه فقط جلوی پیشرفتشو میشه گرفت و کنترلش کرد دکتر ک ب من اینجوری گف دیگه نمیدونم

برا من ک اینطوره همیشه یا دستکشم😭

خب خیلی خوبه ک اگزما فک نکنم هیچ وقت خوب بشه فقط جلوی پیشرفتشو میشه گرفت و کنترلش کرد دکتر ک ب من ای ...

اگر دوست یا اشنایی خارج از کشور داری عکس پمادی ک فرستادمو براش بفرست برات بگیره من اینو زدم اگزمام برنگشت دستکشم دستم‌نمیکنم

پدرم از عراق برام‌اورد

واقعا؟

من مرتب میرم عراق 

دوستای عراقیم ی پمادی بهم پیشنهاد دادن گیرم نیومد 

اینو میرم میخرم ان شاالله که خوب باشه

داغ دل ما را فقط دریا کند خاموش.(ده بار ترکیده)

عالیه من اینو زدم دگ اگزمام برنگشت حتی دستکشم دستم‌نمیکنم

من پاهام درگیره 

قوزک و زانو 

خیلی اذیتم 

ان شاالله خدا همه رو شفا بده منم همچنین

داغ دل ما را فقط دریا کند خاموش.(ده بار ترکیده)