دوستان خواهش می کنم قبل هر قضاوت کورکورانه ای لطفا با دقت بخونید
ببینید من کلا تو محیط دانشگاه سر سنگینم البته به همه احترام می زارم دختری اگه کمک نیاز داشته باشه حتما کمک می کنم و کلا حتی به صورت اقایون نگاه نمی کنم و حتی رل نزدم تا حالا ساده و باحجاب میرم سرکلاس با هیچ کس کاری ندارم (نمیگم این کارها خوبه گفتم خصوصیات منو رو بشناسید وگرنه من به همه عقاید متفاوت دیکران احترام می زارم همه نباید مثل هم باشیم که)
خلاصه بعد این دختر درسته با من عقاید و ظاهرش فرق می کردی ولی من همیشه تو هر موضوعی بهش کمک می کردم هیچوقت مورد قضاوتش قرارش ندادم حتی به خودم اجازه این کار رو هم ندادم همیشه باهاش صمیمی رفتار می کردم
متاسفانه ایشون پسرای کلاس رو علیه من تحریک می کنه همش به من میگه نفوذی چون من وارد اکیپ های مسخرشون نمیشم یا به قول خودشون انقدر دست و پاچلفتی ام که با کسی دوست نمیشم
اون روز سر این خانم من با یکی از همکلاسی ها بحثم شد پسر بودن اون فرد البته که محترمانه جواب دادم ولی دلیل رفتار های این خانم رو درک نمی کنم واقعا عجیب رفتار می کنه و پسرای کلاسم به سازش می رقصن و به حرفش گوش میدن هر چی بگه مثلا برن با هرکی میگه دعوا یا بحث کنه نظر شما چرا؟من مشکلی تو رفتارم دارم؟