2777
2789
عنوان

من ی ادم چاقم که قراره بره دانشگاه🙂🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1135 بازدید | 101 پست

والا ما تو فامیلمون چاق داشتیم دانشگاهم رفت شوهرم کرد بچه هم داره الان سوپر چاقه بنظرم 150 کیلو هی هم خوشگلم خوشگلم شعر میخونه . من نمیگم چاق خوبه نه خوب نیست برای سلامتی بده برای زانو کمر اما برو دانشگاهتو. این چند سال باشگاهم برو رژیمم بگیر دیدتو به دنیا عوض کن . مطمئن باش حالت بهتر میشه 

ناراحت هیکلت نباش. میتونی با پیاده روی درستش کنی. رشتتم خوبه بنظرم. هی دودل نباش که هیچ وقت پیشرفت ن ...

سبک زندگیمرو سالم کردم هر شبم پیاده روی ام

واقعا زشت نیست؟از کنفرانس وحشت دارم

فقط 36 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلییی استرس میکشم فکر میکنم ادمای چاق جایی جا ندارناره بمیرمم دیگ ول نمیکنم رژیممو

خواهر ولی کن ، برو همین رشته رو ،  پس قد منو بدونی چی 

قدم ۱۵۰ ، 

البته منم سن تو بودم حساس بودم ، ولی الان دیگه ۴۰ رو رد کردم بی خیال شدم 

خدایا شکرت.
چاق که باشی بهت طعنه میزنن مسخرت میکنن مثل مادر من همیشه بهم طعنه میزنه خدا لعنتش کنه زبونشو مار نیش ...

اره دقیقااا💔💔بیا لاغر شیمم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

تا پنجاه شصت سال دیگه با همین هیکل باید بری عروسی دانشگاه سرکار توخیابون با همین هیکل باید حتی دوراز ...

اره عزیزم رژیمم سبک زندگیمم درست کردم کم کم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیرتلاش کن لاغر کنیرژیم بگیر پیاده روی کن

در تلاشم موندم تا عید با دانشگاه چیکار کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۶۶وزنم ۸۷🥲🥲

عزیزم منم دقیقا همقد شما هستم و آخرین بارم که چاق بودم وزنم ۸۶۷۰۰ 

حتما خودتو لاغر کن به حرف بقیه هم گوش نکن که فلانی هم چاقه خودتو دوس داشته باش حرف بقیه برات مهم نباشه ...اینا همش چرت و پرته گوش نکن 

وقتی لاغر بشی متوجه میشی زندگی چیه کلی روحیه و تیپ و استایلت عوض میشه 

برای سلامتیت چقد خوبه ...حسابی تلاش کنی به ۶ ماه نمی‌کشه لاغر میشی شک نکن 

اول دکتر تغذیه 

بعد باشگاه و ورزش منظم 

اسی خیلی هم زیاد نیستی سه چهارماه رژیم کالری شماری بگیر فعالیتتم زیاد کن کم میشی من هشت کیلو کم کردم

مررسی دلمو نمیکشونی🩵

اره عزیزم در تلاشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من انصرافی فرهنگیانم که امسال گفتاردرمانی قبول شدم بقیه خیلی مسخرم میکنن میگن اشتباه کردی

خب دیرتر به درامد میرسی یکم سختی داره. 

ولی در عوض کارت بگیره حقوقش خیلی بیشتره یه ویزیت میکنی کلی میگیری مخصوصا الان تا یکی بچش دست و پا شکسته حرف میزنه میره گفتار درمانی. 

اگه علاقه داری که جا نزن موفق باشی