2777
2789
عنوان

من ی ادم چاقم که قراره بره دانشگاه🙂🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1143 بازدید | 101 پست
الان ۶۸-۶۹ این حدودا چند وقت همش عروسی و مهمونی دعوت بودیم حسابی به شکمم رسیدم 😁😁😆😆

الان خوبه اندامت؟چون گفتی هم قدیم میپرسم

بنظرت ۵۸کیلو کمه؟

فقط 36 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

خب ورزش کن مثل اون گربه ها تو اینستاگرام ک میرفتن ورزش میکرد خوش اندام میشد ..‌چند ماه طول میکشه ولی ...

😂😂 عزییییزم 

خیلی نمکی گفتی

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان خوبه اندامت؟چون گفتی هم قدیم میپرسمبنظرت ۵۸کیلو کمه؟

من ۵۸ کیلو برا خودم دوس ندارم راستش چون زیادی لاغر میشم و بهم نمیاد لاغری زیاد 

ولی خب ممکنه به بعضیا بیاد 

آره خوبم ولی خب زیر شکم دارم بخاطر زایمانم 😅😅

من ۵۸ کیلو برا خودم دوس ندارم راستش چون زیادی لاغر میشم و بهم نمیاد لاغری زیاد ولی خب ممکنه به بعضیا ...

عع فکر میکردم مجردی😂الان توپری؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

نه من ۴۱ سالمه 😁😁آره عزیزم توپرم تقریبا یعنی یه مدت وزنم ۶۱ شد همه بهم میگفتن بهت نمیاد همسرمم چند ...

عع😂🥲موفق باشی عزیزم منم دیگ باید قشنگ تا عید بسازم خودمو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایشالا حتما میتونی 😍😍البته شما فکر کنم سنتون کمه هر چی لاغرتر باشی البته نه لاغری زیاد ...بیشتر به ...

فداتشمم اره ۲۰ سالمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب خیلی لاغر میشی و استخونی ، چند کیلو از ۶۶ بیشتر باشی بهتره .۱۶۶ قدت ، ۶۶ کیلو خیلی کم هس استخونی ...

مررسی عزیزم اره خیلی اسکینی میشه بهمم نمیاد اصن

1
5
10
15
20
25
30
35
40