2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین

149 بازدید | 17 پست

سلام من دو سال و نیمه با یکی تو رابطم تو دانشگاه یه نفر بهم پیشنهاد داده ک من ازش خوشم میاد از طرفی همه رابطمون دعوا و بحثه ب نظرتون جدا بشم و ب هم کلاسیم ک ازش خوشم میاد فرصت آشنایی بدم؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اولی کات کن و با دومی با احتیاط رابطه بزن مراقب باش دیگه کلاه مجدد سرت نره 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

آره صد در صد تمومش کن 

منه احمقم با این که رابطمون با دعوا شروع شد اما تمومش نکردم ادامه دادم 

الان احساس بدبختی دارم شوهر عوضیم جوری با همکار خانم صمیمی شده که همه زندگیشو با اون شریک شده 

منم موندم این وسط نه میتونم به زندگی باهاش ادامه بدم 

نه میتونم جدا شم 

کاش منم همون اول با این آشغال کات کرده بودم تا این روزا رو نمیدیدم 

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

اگه این رابطه ۲.۵ ساله هدفش ازدواجه که بهتره اول تعیین تکلیفش کنی وگرنه اگه دوستی بوده آره بیا بیرون

هدفش ازدواجه اره ولب گیر کردم بین دو راهی از طرفی این همکلاسی جدیده رو نمیشناسم بهم پیام داده بوده دوس پسرم ک تو اکانت من بوده بی اجازه بهش بی احترامی کرده و گفته من شوهر دارم حتی

نمیدونم چجور آدمیه ولی ب دلم نشسته ظاهر عجیبی و خوشگلی هم ندارع

مراقب دلت باش به هر کسی دل نده ، زیرک باش ، تا مطمئن نشدی که مال خودته ، بهش دل نبند 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

با خودت فرصت بده 

چرا از این میری سراغ اون 

مگه مغز و قلبت این همه فعالع 

یکم. زمان بده امون بده ب خودت

بکش بیرون و فعلا بزار زمان و خود آدمها بهت نشون بدن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
هدفش ازدواجه اره ولب گیر کردم بین دو راهی از طرفی این همکلاسی جدیده رو نمیشناسم بهم پیام داده بوده د ...

بعد ۲.۵ سال تکلیف رابطه رو روشن کن اگه با شناختی بدست آوردی نمیخواهیش که رک بهش بگو و تموم.

نمیشه اینو تو آب نمک بزاری اونم داشته باشی

اگرم میخواهیش که رابطه رو جدی کن.

ضمنا دوس پسرت غلط زیادی کرده اینجور جواب داده

بعد ۲.۵ سال تکلیف رابطه رو روشن کن اگه با شناختی بدست آوردی نمیخواهیش که رک بهش بگو و تموم.نمیشه این ...

حالیش نیست 

ما باهم رابطه جنسی داشتیم این خیلی وضع و بد میکنه