2777
2789
اره خمیری و خورشتی واینادکلا مثلا ی ذره اب خورشت میریزم رو برنجش جیغ میزنه ک برنجمو کثیف کردی 💔💔� ...

زدم تو هوش مصنوعی مشکلتو ببین چه توضیحی داد

یکم عجیبه نترسی

((((((((((جمع‌بندی رفتارها

فقط چند نوع غذا رو می‌خوره (برنج سفید، سالاد شیرازی، شیر سرد، نون خشک).

نسبت به بافت (texture) غذاها حساسه: نون نرم، غذاهای خمیری یا له‌شده → حالت تهوع و عق زدن.

نسبت به بو هم خیلی حساسه (خورشت، تخم‌مرغ، گوشت).

دمای غذا هم براش مهمه (فقط شیر سرد می‌خوره).

در واکنش به این محرک‌ها دچار استفراغ یا حتی واکنش عصبی میشه.

---

🔹 علت‌های محتمل (با توجه به اینکه از نظر معده سالمه)

1. اختلال پردازش حسی (Sensory Processing Disorder)

بعضی بچه‌ها مغزشون نسبت به حس چشایی، بویایی، بافت، یا دما حساس‌تر از حالت عادیه.
یعنی مغزشون "ناراحت" میشه از بعضی حس‌ها، نه معده‌شون.
🔸 مثلاً نون نرم براش حس لزج یا خفه‌کننده داره، یا بوی خورشت براش شدید و تهوع‌آوره.
🔸 این معمولاً با اختلالات طیف اوتیسم یا اضطراب حسی هم‌پوشانی داره ولی ممکنه بچه کاملاً نرمال باشه، فقط حساسیت حسی بالا داشته باشه.

---

2. بدغذایی شدید ناشی از اضطراب یا “ARFID”

یه تشخیص به‌نسبت جدید به نام Avoidant/Restrictive Food Intake Disorder (اختلال اجتنابی/محدودکننده در خوردن) هست.
🔸 توی این حالت، بچه از غذاهایی با بافت یا بو یا ظاهر خاص، "می‌ترسه" یا ازشون بیزار میشه، نه چون رژیمی داره، بلکه چون حس خیلی بدی بهشون داره.
🔸 این باعث میشه فقط چند نوع غذای محدود بخوره، ولی وزنش ممکنه مدتی ثابت بمونه.
🔸 واکنش‌های شدید (عق زدن، فرار کردن از بو، حالت تهوع عصبی) مشخصه‌ی همین اختلاله.

---

3. اضطراب و تجربه‌ی بد اولیه

گاهی یه یا چند بار تجربه بد (مثل خفه شدن با لقمه، استفراغ با غذای خاص، یا دعوا سر غذا) باعث میشه مغز یه "حساسیت شرطی" پیدا کنه.
🔸 از اون به بعد، فقط دیدن یا بوی اون نوع غذا باعث حالت تهوع میشه.

---

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زدم تو هوش مصنوعی مشکلتو ببین چه توضیحی دادیکم عجیبه نترسی((((((((((جمع‌بندی رفتارهافقط چند نوع غذا ...

چی می‌تونه کمک کنه

1. ارزیابی دقیق‌تر با کاردرمانگر حسی-حرکتی (OT با تخصص Sensory Integration)
اون‌ها می‌تونن ببینن کدوم حس‌ها (بو، مزه، لمس، دما) براش آزاردهنده‌ست و چطور باید تدریجاً تحملش بالا بره.

2. شروع تدریجی desensitization (آشنا کردن حسی)
یعنی مثلاً اول فقط بوی غذا رو تحمل کنه، بعد لمس کنه، بعد مقدار خیلی خیلی کم بچشه — بدون اجبار.

3. عدم فشار و دعوا سر غذا
چون فشار باعث اضطراب بیشتر و تهوع واقعی میشه.

4. مشاوره تغذیه و روان‌شناس کودک
چون ممکنه اضطراب یا وسواس حسی پشتش باشه.

پسر من بدغذاس توعمرش لب ب گوشت وتخم مرغ نزده بعد بیاد نخوداب بخورععق میزنع فقط از زندگی سیرم کردعکاش ...

خودت اونجوری بزرگش کردی!

دخترخاله من بچش رو عادت داده رو تخت بخوابه خونه بقیه نمیتونه بمونه بعد نهار بعد میگ چقد اذیت میکنه ... 

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

من بدون هیچ گوشتی درست میکنم بازم خوش طعم میشه سلیقه ایه فقط مرغ نریزین بنظرم حیفه غذای ب این مقوی ا ...

اب چقدر بریزیم؟

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

باور میکنی صبونه ک هیچی نمیخوره هیچیناهار برنج سفید وسالاد شیرازی شامم ی لیوان شیر سرد اگه شیر یکم و ...

وای پسر من

کاملا درکت میکنم

نه گوشت نه ماهی نه میگو نه خورش 😪

خدا یا شکرت 🌹
پسر من بدغذاس توعمرش لب ب گوشت وتخم مرغ نزده بعد بیاد نخوداب بخورععق میزنع فقط از زندگی سیرم کردعکاش ...

وای ن نگو یعنی راضی بودی بیماری داشت و غذا نمیخورد؟دختر منم۷سالشه ۱۷کیلویه بدغذاست بعضا نمیخوره مهم اینه تنشون سلامت باشه

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

الهی عزیزم درکت میکنم چون ابجی و داداشم بد غذا بودن مامانم پیر شد اطرافیانم همش قضاوت میکردن ک مامانشون دلسوز نیس و   .... 

عزیزم اگه میخوره جوانه گندم و تقویتی بگیر قاطی غذاش کن حداقل وزن بگیره. 

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

ن پیاز داغ درست کن توش ادویه دلخواه بزن غیر نمکبعد یا نخود از قبل پخته شده بهش اضافه کن بذار باهم بپ ...

میشه توش جو پرک هم ریخت ؟؟ 

فک کنم دخسورشو یه بار تو اینستا دیدم

دیگه چشمی بریز مثلا من زیاد میریزم چون دوست دارم خیلی بپزه وقتی زیرشو خاموش میکنم ک ی بند انگشت فقط ...

عزیزم طعمش چطوری میشه

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

اره هیچیش نی هیچی میگن روحی روانیهاخه از ۲ سالگی اینجورع چ روحیمگه چیگارش کردم ک مشکل روحی داره

ببرش پارک بذار بدوه غذاتم از قبل درست کن

مکمل زینک دار بده

دختر منم هنینه داغونم کرده

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
اره هیچیش نی هیچی میگن روحی روانیهاخه از ۲ سالگی اینجورع چ روحیمگه چیگارش کردم ک مشکل روحی داره

عزیزم فکر کنم بیش حسی داره یا کم حسی بستگی به علائم دیگش داره مثلا از ما گذاشتن روی چمن بدش میاد ؟یا جای خیس ؟تو حموم نمیزاره اصلا سرش را بشوری ؟عصبانی بشه گاز میگیره ؟یا بچع تر بود دیر حرف زد ؟