2777
2789
عنوان

چجوری خونه خریدید

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 43 پست

ما هم هنوز نتونستیم تو شهر خونه بخریم...الان روستاییم ولی خب نسبتا بزرگه روستاش .

خونه داریم قیمتش حدودا ۱ میلیارد و ۴۰۰.۵۰۰میلیونه...

یه ماشین هم دارین ۴۰۰ میلیون... حدودا ۱۰۰.۲۰۰ میلیون هم طلا داریم...

کُلا ۲ میلیارد 

اگه ۱ میلیارد دیگه داشتیم یه خونه شیککک تو شهر می گرفتیم...البته تا ۲ تومن هم میشه ولی شوهرم میگه ماشین لازمه نمیشه فروختش...۵۰۰ هم داشتیم میشد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتم برو سرکار. دیگه زندگیا یکی کار کنه یکی مفت بخوره نمیچرخه. چه برسه بخاین خونه بخرین

من خونه دارم.  مفت خور نیستم.

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
من خونه دارم. مفت خور نیستم.

خونه چی رو داری؟ دو نفر ادم چه خونه داری داره؟

کاری که درامد نداشته باشی میشه مفت خوری. یعنی رایگان داری خرج میکنی   

با این وضع ک اون کار کنه تو بخوری تا قیامتم خونه دار نمیشین. چند سال هر دو باید شدید کار کنین 

به وام گرفتن هم فکر کردی؟ما از ریشه بخوام بگم بقیه می اومدن پز لباس هایی که رو هم تلنبار میکردن میدا ...

ما همین الانشم ۳٠ تومن قسط داریم در ماه

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
ما هم هنوز نتونستیم تو شهر خونه بخریم...الان روستاییم ولی خب نسبتا بزرگه روستاش .خونه داریم قیمتش حد ...

اگه درامدت کفاف قسط میده وام بگیر

من خونه دارم. مفت خور نیستم.

افرین میخواستم همین رو بگی 

میخواستم جوابشو بدم گفتم ببینم خودت چی واکنشی نشون میدی 

مگه خونه داری وبچه داری راحته که میگن مفت خور 

حالایکی ندونه ایناکه میرن سرکارپولشون رو میارن واسه زندگی اکثرا خرج ارایشگاه خودشون میکنن ازشوهرم بیشتر توقع دارن 

مفت خور اصلا کلمه ب جایی نبود !!

آره همش میگه مفت خور. خب بعضیا شرایط کار کردن ندارن یا بچه کوچیک دارن نمیتونن کار کنن دلیل نمیشه بگیم مفت خور

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

آره همش میگه مفت خور. خب بعضیا شرایط کار کردن ندارن یا بچه کوچیک دارن نمیتونن کار کنن دلیل نمیشه بگی ...

والا همکار من دوتا بچه کوچیک داره. بهونه تراشی نکن. با این قیمت فضایی جنسا چه جوری میتونین مفتخور نه. رایگان خور باشین.  دیگه دوره ای نیس یکی زحمت بکشه بقیه بخورن. اونم خرید خونه ک میلیاردیه

خونه چی رو داری؟ دو نفر ادم چه خونه داری داره؟کاری که درامد نداشته باشی میشه مفت خوری. یعنی رایگان د ...

این مطلب و میتونی قشنگ تر بگی چه لزومی داره بگی مفت خور.  واقعا شعور نداری بفهمی این کلمه زشته.  بی تربیت.  من خونه ندارم تو چرا حرص میخوری. 

ما همین الانشم ۳٠ تومن قسط داریم در ماه

ما چهار نفریم دو نفر دانشجو حقوق دریافتی 22تومن هست خدا سرشاهده هی تو شهریور پنجاه میلیون رفته با وام و خرید وسایل خونه اینا باید شغل دوم داشت متاسفانه 😔

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»