2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس اخلاق و احساس چی میشه؟

ببین گفتم شبیه همن 

یعنی مرد ها فقط ظاهر براشون مهمه چیز دیکه ای مهم نیست!؟

این مهم ترین فاکتوره بقیش هم حالا در اولویت های بعدی

دقیقا همینه،یکی از ملاک های انتخاب زن وقتی زیباییش هست چه عیبی داره ملاک خانوم هم برای انتخاب همسر وضع مالی خوب باشه؟زندگی تو شرایط سخت و بی پولی واقعا سخته و عشق رو به مرور کم میکنه

این شعار هارو مردای بی مسئولیت و بی غیرت ساختن

دقیقا

غافل از اینکه بدونن زن بی توقع و بی خرج مرد رو هم بدبخت میکنه 

زن باید خرج داشته باشه کلا زنانگی خرج داره 

هر کسی دنبال یه چیزیه باید ببینی از طرف مقابل چی میخای 

اینقدر دختر زشت دیدم دوست پسر یا شوهرای معقول داشتن که از لحاظ تیپ و ظاهر سرتر بودن

یا دیدم زنی رو که با نداری شوهرش عاشقانه میسازه

به همه نمیشه تعمیم داد

اما اینا بدیهیاته بنظرم،  شعور و عقل در درجه ی اوله 

ادم اول باید شعور داشته باشه بعد پول و زیبایی و خوشگلی و..... 

هر کسی دنبال یه چیزیه باید ببینی از طرف مقابل چی میخای اینقدر دختر زشت دیدم دوست پسر یا شوهرای معقول ...

اکثریت جامعه رو میگم ولا بله استثنا  همیشه وجود داره

بد نیس.  اینو هم مردا چون به ضرر خودشونه بد جلوه دادن

باور کن اگر برای تن فروشی به مرد پول میدادن. هرکدوم یه کاسبی راه مینداختن و خیلی شیک و شرعی انجامش میدادن.یه مجوز کسب هم براش درست میکردن

ولی چون به ضررشونه و باید خرج کنن اسمش رو گذاشتن فاحشگی خرابی و و و 

درصورتیکه تن فروش خودشو میفروشه پول کسیو نمیخوره. اما مثلا همین املاکیا همچین پولتو میخورن یه آبم روش  خیلی شیک مجوز هم میزنن به دیوارشون