2777
2789
عنوان

خانمای باتجربه و عاقل تشریف بیارید

120 بازدید | 14 پست

ازدواج یه خانم که پزشک عمومیه و قصد داره تخصص هم حتما ادامه بده با یه آقای کارمند بانک از نظرتون چطوره؟

آقا کارشناسی ارشد داره و از نظر اخلاق و شخصیت واقعا کم نظیره. خونه و ماشین معمولی هم داره.

از همه جهات دیگه با هم تناسب دارن. خانوادگی، ظاهری، وضع مالی و طبقه اجتماعی خانواده ها و ...

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

اصلا خوب نیس !!!

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرسیدن نداره

متوجه نمیشم

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

اصلا خوب نیس !!!

چطور؟ علت هم لطفا میگی

بدیش اینجاس ساعت کاری خانم دکتر خیلی بیشتر از اقای بانکی هست

آره قطعا.

اون کارمند بانک چندسال دیگه از لحاظ مالی ازین خانم دکتر. خیلی بالاتر میره...اینقدر که وام با بهره کم ...

همین الانش هم با ۲۸ سال سن خونه و ماشین داره تو تهران. یعنی از خیلی از هم سن و سال هاش جلوتره. حمایت پدرش رو هم نداشته خودش خریده. 

خانم همش سرکار میشه و آقا تا ظهر کار میکنه واین خیلی بدهوضع مالی آقا باید بالاتر باشه، خودتون سبک سن ...

وضع مالی کارمندای بانک هم بد نیست. ولی اگه خانم تخصص های پردرآمد قبول بشه اون موقع ممکنه توازن به هم بخوره

چطور؟ علت هم لطفا میگی

چون آقا از هر لحاظ تکمیله ولی خانوم هنوزم مرددهستن 

خب بچسبون تا تنور داغه دیگه 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

۴ مورد میشناسم که خانم ها پزشک یا دندون پزشک هستن و همسراشون کارمند یا شغل آزاد هستن و با هم خوبن ،،،،خدایی چرا فکر میکنین شغل پزشکی تافته جدا بافته هست اونا هم مثل بقیه مردم ،،،مهم تفاهم هست 

وضع مالی کارمندای بانک هم بد نیست. ولی اگه خانم تخصص های پردرآمد قبول بشه اون موقع ممکنه توازن به هم ...

هنوز که قبول نشدید،  آینده مشخص نیست زمان حال رو مقایسه کنید