2777
2789
عنوان

چرا بعصی ننه ها پز خواستگار دخترشون میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 60 پست
خودم یکسره دارم از مادرشوهر و خانوادشون پذیرایی میکردم . کلی دانشگاه دولتی درس خوندم مهندس شدم . ماد ...

ازدواج درست خوبه و عالیه

ن مثل ازدواج شما و ن مثل ازدواج من😔

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عبضی

😅😅😅😅😂😂😂

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

بعضی ها اینا هم براشون مهم نیستمیبینن طرف 20 خواستگار داره و خود دختر رد میکنه و دختره سنی هم ندار ...

چه کلمه زشتیه واقعا  ...من که خدا روشکر کل فامیل میدونن که قبل 30 شوهر نمیکنم با من کاری ندارن 😂😂 

از قدیم یه نوع افتخار بوده ک بگن دخترمون خواهان زیاد داره 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
اره پز دادن داره چون یکی مثل من اصلا خواستگار نداره یکی مثل من اصلا دلش خریدار ندارع فکر کنم خدا سرن ...

این به این معنی نیست شما مشکل داری که 

چیزی از ارزش های شما کم نمیکنا

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

گاهی اوقات پز دادن نیست مامان دوست دارن بگن از اینکه خونشون خواستگار میاد لذت می‌برن من خودم دلم برای دورانی که خواستگار می‌شود تنگ شد انقدر که با مامانم میخندیدم ولی حرف میزدیم آیا ردش کنیم نکنیم و سوتی هایی که ما می‌دادیم اونا سوتی میدادن 

سلام خوبی اگر داری امضام میخونی برام دعا کن زود زود باردار بشم 3 سال چشم انتظارم

از قدیم یه نوع افتخار بوده ک بگن دخترمون خواهان زیاد داره

اوکی اصن پیش نزدیکان هروقت حرفش افتاد بگن 

نه اینکه بدون مقدمه هر ننه قمریو میبینن بگن دختر ما فلان خواتسکار داره

اگه خدا بخواد میشه 😍😘