2777
2789
عنوان

یکم پس انداز دارم سکه بخرم کمک شوهرم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 19 پست
آفرین😂هیچ وقت اینکارو نکن تو خانومی مسولیت خرید ماشین واسه همسرت با شما نیست عزیزم خرج خودت و علایق ...

افرین دقیفا موتور خریدیم قرار شد بزنه ب اسم من همش ب حالت شوخی و .. بحث مینداختم میگفت میزنم ب اسمت فررداش زنگ زدم دیدم داره موتور و قولنامه میکنه ب اسم خودش.. اوایل نامزدی هم ماشین خرید زد ب اسم مامانش خودم پشت تلفن شنیدم ک مامانش داشت یادش میداد میگفت این بچس میزاره میره مهرشو میزاره اجرا چیزی ب اسم خودت نباشه بهتره😒😒مردا از دم نمک نشناسن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو شرایط خودتم 

ماشین نداریم و شوهرم می خواد یه پراید بخره اما پولش کامل نیست من تصمیم گرفتم بهش چند گرم طلا بدم قرار شد هروقت باز پول اومد دستش بخره واسم کم کم و جبران بشع

عزیزم تو این دوروزمونه همه فقط لب و دهنن با اینکه ب خیلیا کمک کردیم یادمه نامزد ک بودیم سر ۵۰۰ تومن ...

اگه ادم قدر شناسیه کمکش کن تا بتونه یه ماشین روبراه بخره دیگه ماهانه یکم بیشتر ازش بگیر پس انداز کن