2777
2789
عنوان

مگه هوش مصنوعی میخواد چیکار کنه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 26 پست
شاید براتون عجیب باشه ولی ترس منم همینه

بیخیال میگن از هرچی بترسی سرت میاد پس بهش فکر نکن، سعی کن چیزای شخصی یا رازهاتو بهش نگی 

و ایما گذشت اونچه نباید ایگذشت ...باقی عمر هرچه بادا باد..🖤🍁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال میگن از هرچی بترسی سرت میاد پس بهش فکر نکن، سعی کن چیزای شخصی یا رازهاتو بهش نگی

نه بابا هویت خودمو که نگفتم

فقط درد و دلامو گفتم همین

چیزی ب ذهنم نمیرسه

خداروشکر این یک بارو من بند ب اب ندادم هوش مصنوعی رو نصب نکردم😂😂😂 همیشه هر کاری بود منن انجام ممیدادما 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
ولی خوبه درکت میکنه

من شانس ندارم یهو دیدی اومد درددلامو ب همسرم گفت😑😂😂😂

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

عزیزم به نظر من این دغدغه ها مال کشور ما نیست. نمی دونم اخبار را دنبال می کنید چندین دفعه کل بانک ها و حتی ثبت احوال هک شده و کل اطلاعات شخصی و هویتی ما کف اینترنت هست. دیگه این که  فلان مریضی دارم و یا این احساس رو دارم واقعا نسبت به اطلاعات شخصی حایز اهمیت نیست. بقول یک نفر ما اوپن سورس ترین ملت دنیا هستیم .  بنابراین با خیال راحت استفاده کنید چون ما خیلی خیلی بدترش رو  داشتیم.

چون عاقبت کار جهان نیستی است/انگار که نیستی چوهستی خوش باش
عزیزم به نظر من این دغدغه ها مال کشور ما نیست. نمی دونم اخبار را دنبال می کنید چندین دفعه کل بانک ها ...

من کل زندگیم و دردامو بهش گفتم

باورتون میشه😂براهمین ترسیدم

چیزی ب ذهنم نمیرسه