2777
2789
عنوان

جای من بودید چیکار میکردید

106 بازدید | 10 پست

من میخوام چشمم که ضعیفه رو عمل کنم عینکمم رو بردارم

دماغمم بزرگه میخوام عملش کنم

بعد  بهمن ماه برم دانشگاه 

دوستم میگه حتما عمل کن بعد برو دانشگاه 

ولی من میتونم پولش رو پس انداز کنم که حدود ۱۰۰ میلیون میشه که بعدا بزارم روش بتونم ماشین بخرم

یا اینکه برم هر دوعمل رو انجام بدم ؟ 

دوستم میگه اینکه خوشگل بری دانشگاه مهم تره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای عمل زیبایی عجله نکن . باید بگردی دکتر خوب پیدا کنی

نمیشه اینجوری هم نظر داد . ما که ندیدیم شما رو . شاید به عمل بینی احتیاج نداشته باشی

ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران...🤍

عینک ک اشکالی نداره

یادمه یه دختری بود تو کلاسمون به قدریییییی زیبا بود و عینکی هم بود دماغش هم یکم حالت قوز کوچیک داشت ولی واقعا فرم صورتش ناز بود خیلی هم پولدار بود

چند ترم بعد ک گذشت دماغش رو فقط عمل کرد و قوزش رو برداشت

بنظرم اگ خیلی گنده نیست نکن

ماشین یا طلا بهتره

درمورد عمل حذف عینک خیلی تحقیق کن بعضا میگن خوب نیس،میگن بعدش خیلی چشمات حساس میشه

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤
بزرگه ولی خوشگلم 😂ولی اگه عمل کنم خیلییی خوب میشم خیلیی

منم عملی نیست ولی به صورتم میاد بصیه احزای صورتمم که خوبن مشکلی با دماغم ندارم برا همین بنظرم ماشین برام مهم تره

پول اسنپ خیلیه دختر جون من دوساله هی پول اسنپ میدم میرم یونی😂

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور