2777
2789

بگم خبر نداشتم عروسیه برادرمه نشد برم؟

بگم فقط ۴روز قبل بهم خبر دادن 

بگم برا چیدن جهیزیه همه رفتن به من نگفتن 

بگم مادرم نیگه نمیخاد بیای بهونشم اینه بچت کوچیکه منم حوصله مهمون راه دور ندارم 

برا زایمانم نیومد هی هفته دیگه هفته ی دیگه کرد 

اخرم نیومد 

تمام فامیلای شوهرم گفتن ناراحت نشدی مادرت نیومد بعد سالها که منتظر بچه بودی

گفتم مریضه نمیتونه بیاد من برا عروسی برادرم میرم بچه رم نشونشون میدم

حالا چی بگم؟

چیو بهونه کنم 

بهونه هام تموم شدن ولی خانوادم درست نشدن😭😭

میگن دلشون برا نوه شون تنگ نمیشه ؟

میگم میبرمش 

منتظرن برم همشم خانواده شوهرم تماس تصویری میگیرن بچمو ببینن 

حالا هیچ  گوری هم نمیتونم خودمو گم و گور کنم بگم خونه پدرمم 

تماس تصویری بگیرن رسوا میشم

اصلا بگن عکس عروسی برادرتو بیار ببینیم چی بگم بهشون 

قسمت سخت ماحرا اینحاست که من عروس ناخواسته بودم از اول نمیخاستنم الان با کلی مصیبت و تواضع و کلی دروغ از خانوادم یکم باهام خوبن و اوضاع آرومه 

الان دیگه لای منگنه هستم 

راهمون دوره به خانوادم ۲روز توراهیم دیروز بهم گفت برادرم جمعه عروسیه 

نه لباس دارم نه ماشینمون درسته که اینهمه راه ببره مارو 

نه ارایشگاه میتونم برم اونجا بگیرم ینی نمیرسم که برم رزرو کنم مادرمم میگه نیا بیای میخای کجا بمونی

هرچی فکر میکنم راه خل پیدا کنم نمیشه 

تاپیکای قبلم کاملتره جریانش 

دارم میترکم از غصه 

مادرم الان زنگ زد جواب ندادم چون گریم گرفت نمیخواستم ببینه که نابودم .و دلم عمیقا شکسته

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یدونه دخترشون هستم 

یه دونه خواهر داماد

برا عقدش رفتم کل زندگی مادرمو شستم و پرده بدوزمو بالشت و تشک جلد کنم عروس بیاد ابروداری بشه 

الاه باهام اینجوری میکنن 

مادرم که میگه داداشت زنشو اورد یه سال اینجا دوروبرم ریختو پاش شد عصبی ام حوصله سرصدا ندارم کشش ندارم مهمون بیاد دیگه

برادرمم میگم چرا اتقد دیر پیام دادی چحوری من برسم اونجا لباس ندارم ارایشگاه چی کنم بیام مثل غریبه ها بشینم 

میگه هرجور صلاحه 

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
نرو عروسیالکی ب خوانواده شوهرت بگو رفتم ولی عکس و اینا گفتن بگو وقت نشد گفتم برام بفدستن

تماس تصویری میگیرن 

اونو چیکار کنم 

صدبار گفته میخام مامانت بچه تو دید زنگ بزنم حسشو بپرسم 

اخه بعد ۱۵ ۱۶ سال بچه دار شدم اونم یه دونه دخترشونم 

اولین نوه شونه

اونو چیکار کنم؟؟

بگو مریض شدم نمیتونم این همه راه برم

من درکت میکنم.

مادر منم تقریبا همینجوریه. همیشه همه چیز رو از من قایم می‌کرده از اول

منم راه دور رفتم. و تصمیم گرفتم خیلی خیلی کم برم پیشش.

همیشه نیش و کنایه داره زبونش. حتی پشت تلفن دلمو میشکنه

به فامیل همسرت چه ربطی داره شما کجا میری و‌ میای و با کی حرف میزنی 

اصلا لازم‌ نیست توضیح بدی 

چقدر روابطتون پر از دخالته 

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

تماس تصویری میگیرن اونو چیکار کنم صدبار گفته میخام مامانت بچه تو دید زنگ بزنم حسشو بپرسم اخه بعد ۱۵ ...

واتساپ یا هرچی داری و حدف کن بگو گوشبم خرابه

بخواد زنگ بزنه با مادرت زنگ میزنه ن ب تو 

بهونه در بیار 

بگو مامانم رفت ارایشگاه رفت خیطای سرش شلوغه خودت بهش زنگ بزن

بگو مریض شدم نمیتونم این همه راه برممن درکت میکنم.مادر منم تقریبا همینجوریه. همیشه همه چیز رو از من ...

منم همینه زنگ میزنه بدترین نیش و کنایه هارو بهم میگه 

از دستشون فرار کردم راه دور  ولی متاسفاته نمیشه قایمشون کرد

بچت چند وقتشه؟؟؟ 

برادرت از وقتی ازدواج کرده دعوتشون کردی؟؟؟ پاگشاشون کردی؟؟؟ کادو دادی؟؟؟ 

چی بگم چه سنگ دلن 

خودتو ناراحت نکن ببین میتونی خودتو از فردا به مریضی بزن خانواده همسرت زنگ زدن با آرایش خودتو سرخ و پژمرده کن بگو با این وضع چجوری برم عروسی

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

به نظرم هر طور شده برو همین امروز با اتوبوس برو نزار کدورت بشه خودت میگی عروس ناخواسته بودی شاید همه اینها سوءتفاهم داداشت حتمن میگه هر طور صلاحه فکر می‌کنه برای تو پیش فامیل شوهر بد میشه ولی تو برو نزار حسرت بشه رو دلت آدمی از فرداش خبر نداره اینو من میگم که بهترین دوستم عروس شد نرفتم فوت کرد رفتم مجلس ختمش دور از جون شما خونوادت

به فامیل همسرت چه ربطی داره شما کجا میری و‌ میای و با کی حرف میزنی اصلا لازم‌ نیست توضیح بدی چقدر رو ...

عزیزم دیگه این اسمش دخالت نیست

زایمان کنی مادرت نیاد 

عروسی برادرت نری 

نوه شونو نبینن 

این دیگه انقد تابلوعه داد میزنه که خانوادم  مشکل دارن 

اصلا نیاز نیست کسی دخالت کنه 

یکی ازم میپرسه اخی مامانت دخترتو دید بعد لین همه سال عکس العملش چی بود دخالت نیست 

فقط میخاد حس خوبمو باههش به اشتراک بزارم 

که من همیشه سرافکنده ام 

همیشه