2777
2789
عنوان

عقد هستم

1577 بازدید | 112 پست

۸سال عقدم بخاطر ورشکستگی شوهرم نتوستیم بریم سر زندگیمون  تا یکسال پیش مادرشوهرم فوت کرد همون شب فوت مادرشوهرم دختر دایی همسرم بعد چند سال دیدم با شوهرم دست دادومیخواست شوهرم بوس کن که  شوهرم منو دید روشو برگردون نزاشت (دختر داییش شوهرش فوت شده و دوتا بچه بزرگ داره )

من خیلی بهم برخورد شوهرم رفت تو حیاط منو صدا کرد منم زدم زیر گوشش چرا همچین کاریو کردی اره من داغ بود نفهمیدم   بعد از اون  موضوع الان که نزدیک سال مادرش شد بداخلاق بهانه گیر شد خواهراش زنگ میزنن برو فلان کار کن میره انجام میده وکار خودمون که قرار بود وام بگیریم نمیره  نمیگه نمیرم امروز فردا میکنه  الان بهش گفتم اگه نمیخوای منم نمیخوام میگه من از تو بدتر من نمیخواد دیگه علنن گفت نمیدونم چکار کنم کارم شده گریه

خیلی احساسی تصمیم گرفتید نباید میزدی تو گوشش

دوست عزیز نظرت را برای خودت نگه دار🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی احساسی تصمیم گرفتید نباید میزدی تو گوشش

خیلی ناراحت شدم این کارا خط قرمز منه ،من برای زندگیم خیلی سختی کشیدم  .ولی سر این چیزا خیلی برام مهمه

خیلی ناراحت شدم این کارا خط قرمز منه ،من برای زندگیم خیلی سختی کشیدم .ولی سر این چیزا خیلی برام مهم ...

باشه عزیزم قبول ولی نه تا این حد خودتون هم که گفتید سرش را برگردوند حالا دیگه گذشت یه راهی پیدا کنید از نو با هم بسازید

دوست عزیز نظرت را برای خودت نگه دار🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

خوب اون میخواسته همسرتو بوس کنه و احتمالا حس همدردی داشته با همسرت چون تفاوت سنی شون بالا هست به خودش اجازه بوس دادن را داده تو اتاق خواب و روی تخت که نبوده شما حساس شدی و همسرتم که نزاشته اون بوسش کنه اما شما رفتی شب از دست دادن عزیزترین فرد زندگیش کتکش زدید شاید هر کسی دیگه بود همونجا زیر کتک می‌گرفتت و طلاقتو میداد دلشو بدجور شکستی با عذرخواهی سعی کن دلشو به دست بیاری و دست از این رفتار بکشی. خدا کمکت کنه

اشتباه کردی ۸ سال بهش اجازه دادی بتازونه بقیشم مشخصه میدونه هر کار کنه تو همونجا هستی

چکار کنم پای بی پولیش موندم چون دوسش داشتم .نمیدونم چکار کنم

خوب اون میخواسته همسرتو بوس کنه و احتمالا حس همدردی داشته با همسرت چون تفاوت سنی شون بالا هست به خود ...

من تا حالا تو عمرم دستم ب یک نامحرم نخورد اون باید دستش بخور ه .تازه قبلتر از اون هم تو امامزاده شوهرم درگوشش صحبت کرد   بهش گفتم خوشم نمیاد که رسید ب فوت مادرش این خانوم احساس راحتی کرد باهاش

برو تراپی یکم جنم داشته باش تکلیفتو روشن کن اینک نشد بشینی دست رو دست بزاری عمرت بره

اره بخدا انقدر حرف شنیدم دلمو شکستن  حتی دعوا شد پشتش گرفتم ولی الان حقم نیست