2777
2789
صد بار شما دیدی یعنی اینجا پلاسه خیلی بی ادب و فضوله تمام تاپیک ها را به حاشیه می برهو گرنه کسی به م ...

درست صحبت کنید 

من حوصله تاپیک زدن و دفاع کردن از خودمو برا شما ندارم 

اگه فضول بودم‌ یا بی احترامی ب کسی کردم قطعا نی نی یار تگ‌میکرد من الان کاربزیم ترکیده بود. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاری به بحثت ندارم ولی استادیوم خانوما میرنموتور سواریم خانوما میرن

حجابم که ازاد شده هرکی هرجور دلش میخاد میاد بیرون کلیم کاباره راه افتاده ده تاشو خودم رفتم با شوهرم 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

من چیزی را زنونه مردونه نکردمحاکمین جامعه را زنونه مردونه کردناستادیوم تماشاچی خانم نرهموتورسواری ...

دیگه خیلی وقته استادیوم تماشاچی خانوم داره. البته که چی بشه، همش فحشه آخه. موتور سواری هم که مجوز گرفتن. در خیابون هم داریم میبینیم زن موتور سوار.

حالا چون جامعه ارث و دیه خانوم و آقا رو برابر نذاشته، دیگه توی سایتها هم باید تفکیک جنسیتی اعمال بشه؟؟؟

کاری به بحثت ندارم ولی استادیوم خانوما میرنموتور سواریم خانوما میرن

اون یک دو باری که رفتن از ترس فیفا بود

چون گفته  بود فوتبال ایران   تعلیق میشه اگه  خانم ها نیان

موتورسواری هم گواهی نامه نمیدن

چه فایده ای داره موتورسواری بدون گواهی نامه؟؟؟؟

یعنی زن ایرانی کمر  مرد را بگیره سوار موتور باشه ایرادی نداره

ولی خودش بخواد برونه مشکل  داره

اون یک دو باری که رفتن از ترس فیفا بودچون گفته بود فوتبال ایران تعلیق میشه اگه خانم ها نیانموتور ...

همیشه میرن استادیوم دوستام هربار به من میگن بیا به خاطر دخترم نمیرم چون ببرمش حرف زشت یاد میگیره

شنیدم گواهی نامه ام میدن 

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

اون یک دو باری که رفتن از ترس فیفا بودچون گفته بود فوتبال ایران تعلیق میشه اگه خانم ها نیانموتور ...

گواهینامه موتور برای زنان ازاد شده

من مشکلی ندارم توی تاپیکم نظر بدن عزیزم🙏🏻

تاپیکم به حاشیه داره میره میترسم بترکوننش

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش

دیگه خیلی وقته استادیوم تماشاچی خانوم داره. البته که چی بشه، همش فحشه آخه. موتور سواری هم که مجوز گر ...

بله از ترس فیفا

مهم این بود که خود حاکم  خط کشی نکنه

بعد هم یک سری خانم را خودشون گلچین کردن بردن فقط برای رد گم کنی 

اکثرا همون سلبریتی های نون به نرخ  روز بخور بودن

کاباره؟ جدی که نمیگی

دروغم چیه مختلط بزن برقص مشروب ازاد همه هم دکلته هرکیم دوس داره با روسری تولد بچمو پارسال و امسال گرفتیم تو دوتا جای مختلف حالا اینجوری نبود که رقاص بیارن دیگه همه وسط بودن میرقصیدن بعدم هرکی میتونه بره اینجوری نیست که مثلا مثل تالار عروسی فقط خانواده های خودتون باشن ما ۳ تا میز بزرگ رزرو کردیم بعد خانواده های دیگه هم بودن 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

همیشه میرن استادیوم دوستام هربار به من میگن بیا به خاطر دخترم نمیرم چون ببرمش حرف زشت یاد میگیرهشنید ...

توی یک شب چه قدر کشور  تغییر کرده

من همین دیروز قوانین گواهی نامه را چک کردم

ولی حتما شما درست میگی 

از امشب آزاد شده

حالا فردا هم چک‌ می کنم

دروغم چیه مختلط بزن برقص مشروب ازاد همه هم دکلته هرکیم دوس داره با روسری تولد بچمو پارسال و امسال گر ...

حتما غیر مجازه وگرنه این قدر آزاد عجیبه

قبلا دعوت شدم پارتی ولی هیچ وقت نرفتم بدم میاد

بله از ترس فیفامهم این بود که خود حاکم خط کشی نکنهبعد هم یک سری خانم را خودشون گلچین کردن بردن فقط ...

من خودم ورزشگاه رفتم عزیزم. سلبریتی هم نیستم. با دوستام رفتیم. ولی اونقد محیط بدی بود که دیگه واقعاً دلم نمیخاد تکرار بشه. پای تلویزیون خونه خیلی بهتر بود. 

توی یک شب چه قدر کشور تغییر کردهمن همین دیروز قوانین گواهی نامه را چک کردمولی حتما شما درست میگی از ...

استادیوم مطمئنم ولی گواهی نامه رو مطمئن نیستم