2777
2789
حتما غیر مجازه وگرنه این قدر آزاد عجیبهقبلا دعوت شدم پارتی ولی هیچ وقت نرفتم بدم میاد

اینجا خیلی ادمهای شیک و بافرهنگ میان اینجوری نیست که اش ولاش باشن محله های بالا و شیک 

پارتی فرق داره یه مشت پسر ودختر میریزن وسط اینجاها تولد میگیرن دورهمی جشن نامزدی یا بعضیها میان شام بخورن و از موزیک زنده لذت ببرن چندتا از بازیگرهای اقا هم اومده بودن که نمیخام اینجا اسم ببرم 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

حتما غیر مجازه وگرنه این قدر آزاد عجیبهقبلا دعوت شدم پارتی ولی هیچ وقت نرفتم بدم میاد

نه غیر مجاز نیست

فقط یکیشون چون دیگه خواننده های قبل از انقلابی خانم هم میان رزرویها که پرشدن در رو میبندن 

اما بقیشون نه هرکی دلش میخاد میره میاد البته اکثرا باید از قبل رزرو کرد 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا خیلی ادمهای شیک و بافرهنگ میان اینجوری نیست که اش ولاش باشن محله های بالا و شیک پارتی فرق داره ...

از محیط های مختلط و در این حد راحت خوشم نمیاد با اینکه آدم مذهبی نیستم ظاهر و باطنم متفاوته😅

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

از محیط های مختلط و در این حد راحت خوشم نمیاد با اینکه آدم مذهبی نیستم ظاهر و باطنم متفاوته😅

دیگه سلیقه ای هستش اینچوری خب خارج از کشور هم نباید بری دیگه چون همه جاهاش مختلطه

دیگه سلیقه ای هستش اینچوری خب خارج از کشور هم نباید بری دیگه چون همه جاهاش مختلطه

خارج از کشور رفتم بیرونش مشکلی نداشتم ولی دیسکو ایناشو نرفتم

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

من چیزی را زنونه مردونه نکردمحاکمین جامعه را زنونه مردونه کردناستادیوم تماشاچی خانم نرهموتورسواری ...

اوکی عزیزم چند بار ریپلای میکنی اخه

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂