2777
2789

البته میدونم عمر دست خداست ، یکی از اقوام هستن سرطان معده بدخیم دارن که گویا ریه و کلیه و همه جارو درگیر کرده فعلا داره شیمی درمانی میشه ، به نظرتون چقدر عمر می‌کنه ؟

خیلی کم ..شاید چند ماه دیگه ولی شیمی درمانی هم فایده نداره اگ به چندجا متاستاز کرده فکر نکنم البته و ...

حال عمومیش هم خوب نیست ، نمی‌دونم چرا راهم نمیتونه بره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدتونو از دست ندید

پدر منم گفتن متاستاز کبد زده،همه میدونن سرطان کبد یعنی مرگ حتمی اما با شیمی از بین رفت و الان کاملا سرحاله

روحیشو حفظ کنه همه چی دست خداست، چند سالشونه؟

گفت: بیا به عقاید هم احترام بگذاریم. گفتم: نه دلیلی دارد و نه ضرورتی، همین که کاری به کار هم‌ نداشته باشیم کافیست.
خداروشکر عزیزم که پدرتون خوب شده ، ۶۰ سالشونه

سنی ندارن که روحیشو حفظ کنین غذا های مقوی بخورن

سرطان منشا اصلیش ذهن و غم ها و رنج های سرکوب شده اس، اگه کاری هست که انجام نداده و میخواد ببرینش انجام بده با طبیعت خیلی در تماس باشه.

گفت: بیا به عقاید هم احترام بگذاریم. گفتم: نه دلیلی دارد و نه ضرورتی، همین که کاری به کار هم‌ نداشته باشیم کافیست.
سنی ندارن که روحیشو حفظ کنین غذا های مقوی بخورنسرطان منشا اصلیش ذهن و غم ها و رنج های سرکوب شده اس، ...

ببین فقط گفت معدم درد می‌کنه رفت دکتر و تشخیص دادن سرطانه در عرض یک ماه از پا در اومد الان حتی راه هم نمیتونه بره 

ببین فقط گفت معدم درد می‌کنه رفت دکتر و تشخیص دادن سرطانه در عرض یک ماه از پا در اومد الان حتی راه ه ...

اره معده سریع پیشرفت میکنه متاسفانه

دکترش راجع به جراحی چیزی نگفته؟