2777
2789
مشاور گفت بچه بیار .کاش منم رفته بودم

حتما برو الانم دیر نیست

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
من الان ۳۱ سالمه بچه ی اولمو باردارم ولی بازم دوست دارم بچه بیارم همسرمم ۳۹ سالشه چیز عجیبی نیست

منم پسرم ۲۹ آوردم و خیلی راضیم .دخترم همش فکر می کنم اشتباه کردم تو دنیا بی یار و یاور بشه .اگه ازدواج بد بکنه و هزار تا اگر و امای دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پسرم ۲۹ آوردم و خیلی راضیم .دخترم همش فکر می کنم اشتباه کردم تو دنیا بی یار و یاور بشه .اگه ازدو ...

خوب تربیتش کنی قوی و مستقل بار میاد نگرانی برای چیه یه برادرم که داره، بعدشم عمر دست خداست این همه مادر جوون که فوت شدن، اگه به صلاح نبود اصلا باردار نمیشدی بچتو و نگرانی هاتو بسپار به همون خدایی که این طفل معصومو بهت بخشیده

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چی بهتون گفت اروم شدید .نکته خاصی گفت من الان چندین ماهه از ته دل نخندیدم

ببین با گفتن من که فایده نداره شرایط آدما باهم فرق داره ممکنه اون‌چیزیکه من باهاش قانع شدم رو شما جواب نده اون دیگه به تشخیص تراپیسته که ببینه استرس شما از کجا شروع شده باعثش چی بوده و چطور میشه ازتون دورش کرد

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
اولی رو زود آوردید .به خداحالم خیلی بده همش فکر می کنم بچه هام بی پناه می شن

خدانکنه عزیزم ای حرفا چیه گر نگهدار من آنست ک من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد........نترس بسپار ب اوستا کریم🤲