2777
2789
با میل خودم باردهر شدم ولی خوب وقتی ۴۶ ساله است من ۸۰ سال .تازه اگر عمر .کنم .چیز مهمی نیست واقعا

پس الان دومی رو باردارید مبارک باشه، عمر دست خداست و اینکه مادرای سن بالا بچه های بهتری تربیت میکنن و بچه هاشونو بهتر درک میکنن این افکارو از خودتون دور کنید

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما حساس شدی رو این قضیه من دوتا دختر دارم و حتی ب سومی هم فکر میکنم شاید چندسال دیگه ی پسرم بیارم و ...

اولی رو زود آوردید .به خداحالم خیلی بده همش فکر می کنم بچه هام بی پناه می شن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس الان دومی رو باردارید مبارک باشه، عمر دست خداست و اینکه مادرای سن بالا بچه های بهتری تربیت میکنن ...

دست خودم نیست .خودمو از زندگی انداختم .دیگه از هیچی لذت نمی برم 

به نظرتون اشتباه می گم

قصد جسارت ندارم ولی بیشتر آدما هرچی سنشون میره بالا پخته تر میشن و رفتار بهتر و عاقلانه تری با اطرافیانشون دارن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من تو ۳۸ سالگی ام دومی رو باردارم 🙈

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
دست خودم نیست .خودمو از زندگی انداختم .دیگه از هیچی لذت نمی برم

شاید دچار افسردگی بارداری شدین شاید لازم باشه برین دکتر بهرحال قبلش همه چی نرمال بوده که تصمیم به بارداری گرفتین ولی الان این افکار اذیتتون میکنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قصد جسارت ندارم ولی بیشتر آدما هرچی سنشون میره بالا پخته تر میشن و رفتار بهتر و عاقلانه تری با اطراف ...

اگر جای من بودید چیز عجیبی براتون نبود .شب وروزم یکی شده

اگر جای من بودید چیز عجیبی براتون نبود .شب وروزم یکی شده

نه اصلا، خیلی مسئله ی نرمالیه ۳۵ سالگی اوج جوونیه، متاسفانه تعریفا و دیدگاهایی که جامعه بهمون القا میکنه تو هر سنی باعث میشه فکر کنیم عقبیم یا برای یه کارایی دیره

شما الان یه سر به تاپیکای همین پیج بزن میگه ۲۲ سالگی برم دانشگاه دیره فامیل مسخره ام میکنه یا ۲۴ سالمه ازدواج نکردم عقب موندم چقدر این حرفا براتون خنده دار و مسخره اس حالا خودتونو از سن ۴۶ سالگی ببینید که به الانتون نگاه میکنه!

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما حال دلتون خوبه .اصلن ازفکر های من نمی کنید

من حتی قبل از اقدامم به این‌ چیزا فکر می کردم ولی واقعا دلم بچه می خواست و مشاوره گرفتم و دیگه سپردم به خدا 

شما هم‌حتما برو مشاوره آرومت می کنه

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
نه اصلا، خیلی مسئله ی نرمالیه ۳۵ سالگی اوج جوونیه، متاسفانه تعریفا و دیدگاهایی که جامعه بهمون القا م ...

اخه وقتی ۸۰ ساله بشم اون فقط ۴۳ساله است.بچه اول چه سنی بودید 

اخه وقتی ۸۰ ساله بشم اون فقط ۴۳ساله است.بچه اول چه سنی بودید

من الان ۳۱ سالمه بچه ی اولمو باردارم ولی بازم دوست دارم بچه بیارم همسرمم ۳۹ سالشه چیز عجیبی نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40