2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۳۳ سالگی بچه دومم رو آوردم الان دوسال و نیم ش ولی خوب خیلیا رو میشناسم حتی چال ب بعد هم بچه اول ر ...

مبارک باشه .نگان نستید بچه تون آینده زودشما دو از دست بده ان شا الله بهد ۱۰۰ سال

من شمارو چندین باره میبینم که انقدر ذهنتون درگیره ولی چون سن و تجربه ام به تاپیکتون نمیخوره تا حالا جواب ندادم ولی الان من ۳۱ سالمه و بچه اولم باردارم ولی به دومی و سومی هم فکر میکنم یعنی تا اون موقع احتمالا ۴۰ سالم شده، احساس میکنم شما یا قلبا راضی نیستین به بچه ی دوم یا شدیدا وسواس فکری دارین

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مبارک باشه .نگان نستید بچه تون آینده زودشما دو از دست بده ان شا الله بهد ۱۰۰ سال

ن اصلا چ ربطی داره الان دیگه سن ازدواج بالا رفته خیلی مامانا خدایی نکرده تو جوونی میمیرن و ربطی ب سن بالا نداره مهم اینه تو هر سنی پذیرش جسمی و روحی بچه رو داشته باشیم

من شمارو چندین باره میبینم که انقدر ذهنتون درگیره ولی چون سن و تجربه ام به تاپیکتون نمیخوره تا حالا ...

با میل خودم باردهر شدم ولی خوب وقتی ۴۶ ساله است من ۸۰ سال .تازه اگر عمر .کنم .چیز مهمی نیست واقعا 

ن اصلا چ ربطی داره الان دیگه سن ازدواج بالا رفته خیلی مامانا خدایی نکرده تو جوونی میمیرن و ربطی ب سن ...

پس چرا برای من این قدر مهمه .فرزندتون دختره یا پسر 

شما حساس شدی رو این قضیه من دوتا دختر دارم و حتی ب سومی هم فکر میکنم شاید چندسال دیگه ی پسرم بیارم و ...

بچه هاتون چند ساله هستن .اخه اقعیته نمی تونم فرار کنم الان از خواب پریدم و دچار اضطراب شدیدم