2777
2789
میشه بگی چجوری خیلی زیاد تست بزنیم؟ یعنی خیلی کتاب و درسنامه نخونیم یا فیلم نبینیم و بیشتر تست بزنیم

اگه بعد از خوندن یه مطلب هنوز برات گنگ بود نشین دوباره فیلم نبین

اینقدر تست بزن که یاد بگیری

روزانه 10 تا 10 تا تست هاتو افزایش بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک باشه تو دوران مدرسه از کلاس هفتم و هشتم تا دوازدهم همیشه شاگرد اول کلاس بودی ؟ اون زمونا درست ...

حقیقت همیشه جز 3 نفر اول بودم 

ازمونا متفاوت بود یکی اول بودم یکی نفر 12 13

یه نصیحتی بکن پسر من امسال هفتمه از الان مدام می گه می خام دارو ساز بشم از الان چطور پایشو قوی کنم ؟ ...

دوست من دانشجو داروسازیه و رشته خیلی خوبیه 

من به خواهرم که همسن پسر شماست گفتم این 3 سال رو فقط روی ریاضی علوم فارسی و زبان تمرکز کن و فققققققط استراحت کن 

چون اگه راهنمایی استراحت نکنن دبیرستان کم میارن

سلام مبارکت باشه عزیز دلممشاور داشتین؟بنظرتون بدون مشاور میشه؟من آرزومه و الان ۱۳ ساله که بش نرسیدم ...

ممنونم 

به نظرم یه مشاور میتونه در مسیر کمکتون کنه

اگه شرایطش رو دارید بگیرید

تبریک میگم عزیزمم موفق باشی در تمامی مراحل زندگیتی سوال شما مدرسه ی عادی درس میخوندی یا تیزهوشان؟

من تیزهوشان بودم

ولی تو یه شهر محروم که با مدارس عادی شهر های بزرگ هم قابل مقایسه نبود

حقیقت تاثیر بخصوصی نداشت برام

سلام خانم دکترررمبارکت باشهههههههههههههههامیدوارم همیشه بهترین ها نصیبت بشهاز جوابایی که می‌دادی متو ...

سلام عزیزم 

متشکرم بابت حرفای زیبات

راستش من با این دوستم 13 ساله دوستیم

ایشون از روی مرام و معرفت شدن مشاورم 

و مشاوره کار نمیکنن