2777
2789
عنوان

دعا برای رزق و روزی بگیرم نگیرم

87 بازدید | 12 پست

دو دلم 

خانمه گفت تضمینیه  ۵ تومن 

موکل دار رحمانی 

راستش من میتریم بلایی ملایی سرم بیاد بعدا 

از اون ورم همش تو ضررم نمی خوام ضرر کنم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

من از یکی ۵تومن قرض کردم یارو بهم انجام بده ازتیرماهه امروز فردا میکنه ب هیچکی اعتماد نکن

تواهوازه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگیر بابا بیشتر اطرافیانم با همین کارشون اوج گرفت

مگه عاشق شدن سن و قیافه و اخلاق میشناسه اقا درخواست دوستی نده ریپ نزنه     اگه فک میکنی بچم و با نظرم مخالفی لطفا دهنتو ببند چون فقط نظرتوعه برا من مهم نیس یادبگیریم کودک همسری یعنی ازدواج اجباری لطفا باهرخواستگاری ازدواج نکنید بدون عشق مگه میشه زندگی کرد

دعا چیه بشین هر شب سوره واقعه بخون هر روز سوره یس وذاریات  و زیارت عاشورا و حدیث کسا کلا یه ربع زمان میبره 

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

کسی گرفته تجربه ای داره ؟ بعضیا میگن بدبیاری داره خانم دعاگیره میگفت قرانیه

اگه قرانیه و طرفم مطمعنه بگیر خیلی خوبه

مگه عاشق شدن سن و قیافه و اخلاق میشناسه اقا درخواست دوستی نده ریپ نزنه     اگه فک میکنی بچم و با نظرم مخالفی لطفا دهنتو ببند چون فقط نظرتوعه برا من مهم نیس یادبگیریم کودک همسری یعنی ازدواج اجباری لطفا باهرخواستگاری ازدواج نکنید بدون عشق مگه میشه زندگی کرد
عه

والا همشون تو یه سال جوری خودشونو گرفتن که

اعتماد نکن و نگیر

اگر مغازه دارین هرروز 7 مرتبه سوره زلزال بخونین توی مغازه

نوشتن سوره های (حجر / غافر ) و گذاشتنش در محل کسب هم خوبه 

باید با وضو و رو به قبله نوشته بشه،با لباس پاک ، در روزهایی که قمر در عقرب و محاق(سه روز آخر ماه قمری) نباشه

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083