همه دختر ها همیننشک شدن نداره یهو خدایی نکرده از دوست هاش،بشنوه و اطلاعات غلط اون وقت چیکار میکنیدبع ...
سر من اومد دیگه. قششنگ بهش گفته بودن. سن بلوغ اومده عقب. دوستاش پریود میشن تو ۹ سالگی
بعدم وقتی با بچه کلاس ۶م تو یه مدرسه ان بلخره میشنون و میبینن .مخصوصا توی توالت
ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل) دوجمله از #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم میکند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار میکند، نمیتوانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".
من خودم بیرون بازی میکردم بعد حس دل درد و خرابکاری داشتم. اومدم خونه رفتم دستشویی، مامانمو صدا زدم. اونم خیلی طبیعی برخورد کرد و لباسمو شست و برام شرایط استراحت رو فراهم کرد. کلیم خوراکی خرید اومد عیادتم😁😂البته زمان ما فرق میکرد الان بچه ها فهمیده ترن.
ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم
من از جایی که با خواهرم توی یه اتاق خواب هستم و دوران پریودی هی نوار برمیداشتم میدید کنجکاو شد اولاش فکر میکرد مدل لباس زیر بزرگتراست بعد دید حتی نماز نمیخونم دیگه کلاس چهارم بود حدودا نه سالو خورده ای ده ساله براش توضیح دادم
و بهش نگفتم از واژنش خون میاد که کنجکاو نشه دست بزنه بهش گفتم از پایین تنه خون میاد و بخاطر تصفیه خونت و تمیز شدن و خوشگل شدنت اینطوری میشه مردا پریود نمیشن چون زنا خاص ترن و اینا
منم قصد نداشتم تو ابتدایی به دخترم بگم چون دیر پریود میشیم اما مسول بهداشت بچه ها تو مدرسه کلاس پنجم مطرح کرده بود و توصیح داده بود از علائم بلوغ و پریود
دختر ندارم نمیدونمبه پسرا چجوری این قضیه رومیگید که خانما این اتفاق براشون میفته و نیاز به حمایت بی ...
تو مدرسه پسرونه هم مامور بهداشت آورده بودن دوره راهنمایی هم بلوغ دختر و پسر هم جلو گیری از ایدز و هپاتیت و همه چه و توضیح داده بودن و پدرا هم حضور داشتن کار خانواده رو راحت کردن آگاهی دادن به پسرا