2777
2789
عنوان

از چند سالگی قضیه پریود رو به دخترامون باید بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2862 بازدید | 217 پست
همه دختر ها همیننشک شدن نداره یهو خدایی نکرده از دوست هاش،بشنوه و اطلاعات غلط اون وقت چیکار میکنیدبع ...

سر من اومد دیگه. قششنگ بهش گفته بودن. سن بلوغ اومده عقب. دوستاش پریود میشن تو ۹ سالگی

بعدم وقتی با بچه کلاس ۶م تو یه مدرسه ان بلخره میشنون و میبینن .مخصوصا توی توالت

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترم ۶ سالشه بهش گفتم مامانا هر ماه یه بار شکمشون درد میگیره پد رو میبینه میگه مامان مای بی بی میزنی به خودت بعدم میخنده😁

بنظرم دختر ۹ ساله بگی خودت بهتره 

لایک نفرمایید با تشکر

من خودم بیرون بازی میکردم بعد حس دل درد و خرابکاری داشتم. اومدم خونه رفتم دستشویی، مامانمو صدا زدم. اونم خیلی طبیعی برخورد کرد و لباسمو شست و برام شرایط استراحت رو فراهم کرد. کلیم خوراکی خرید اومد عیادتم😁😂البته زمان ما فرق میکرد الان بچه ها فهمیده ترن. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

دختر من ۹ سالگی تو مدرسه از دوستاش شنیدمنم مثل شما فکر میکردم زودهوقتی بهش گفتم دیدم همه رو بلده😵‍� ...

دختر من بلد نیست هنوز خیلی ساده اس میترسم دوستاش بهش بگن

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

من از جایی که با خواهرم توی یه اتاق خواب هستم و دوران پریودی هی نوار برمیداشتم میدید کنجکاو شد اولاش‌ فکر می‌کرد مدل لباس زیر بزرگتراست‌ بعد دید حتی نماز نمیخونم دیگه کلاس چهارم بود حدودا نه سالو خورده ای ده ساله‌ براش توضیح دادم

و بهش نگفتم از واژنش‌ خون میاد که کنجکاو نشه دست بزنه بهش گفتم از پایین تنه‌ خون میاد و بخاطر تصفیه خونت و تمیز شدن و خوشگل شدنت‌ اینطوری میشه مردا پریود نمیشن چون زنا‌ خاص ترن و اینا 

عضو 

منم قصد نداشتم تو ابتدایی به دخترم بگم چون دیر پریود میشیم اما مسول بهداشت بچه ها تو مدرسه کلاس پنجم مطرح کرده بود و توصیح داده بود از علائم بلوغ و پریود 

دختر من تو اول دبیرستان پریود میشه نه حالا

دخترم ۶ سالشه بهش گفتم مامانا هر ماه یه بار شکمشون درد میگیره پد رو میبینه میگه مامان مای بی بی میزن ...

دختر من به باباش گفت مامان خجالت نمیکشه جیش میریزه خودشو پوشک میکنه

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

دختر من به باباش گفت مامان خجالت نمیکشه جیش میریزه خودشو پوشک میکنه

بنظرم دیگه بگو خدایی نکرده بچه ها اینقدر ساده ان میرن به یکی دیگه میگن 

من دختر عمم اینطور بود و رفته بود به عمومش که راحت تر باهاش گفته بود مامانم جیشش‌ قرمزه خودشو‌ پوشک میکنه🗿🗿😐🤣🤣🤣

عضو 

دختر ندارم نمیدونمبه پسرا چجوری این قضیه رو‌میگید که خانما این اتفاق براشون میفته و نیاز به حمایت بی ...

تو مدرسه پسرونه هم مامور بهداشت آورده بودن دوره راهنمایی هم بلوغ دختر و پسر هم جلو گیری از ایدز و هپاتیت و همه چه و توضیح داده بودن و پدرا هم حضور داشتن کار خانواده رو راحت کردن آگاهی دادن به پسرا