zizi100 مدیر استارتر عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91617 عنوان بن بست یعنی من 43 بازدید | 3 پست نه کاری نه خواستگاری نه مهاجرتی متوقف تلاشهای هلاک کننده ولیبی نتیجه ! هعی....مزگمم دست خودم نیست که بخوابم و دیگه بیدار نشی کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ. امروز | 05:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ررستگاری عضویت: 1402/07/16 تعداد پست: 9155 منم اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏
zahra187695 عضویت: 1404/03/16 تعداد پست: 336 سر خودتو گرم کن در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵
alavii عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 138 منم همینطور...همهی اینامهم نیست تاوقتی که یه خانوادهای داری که دوستت دارن. اما وقتی اونام دوستت ندارن و بهت حس اضافی بودن میدن دیگه نمیشه چیزیو تحمل کرد...دارم به خودکشی فکرمیکنم.