2777
2789
عنوان

از چند سالگی قضیه پریود رو به دخترامون باید بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2862 بازدید | 217 پست
بستگی به سن پریودی در خانواده شما داره که کی بهش بگید. ما خیلی زود تو سن ۸_۹ سالگی پریود میشیم برای ...

خودم خیلی دیر شدم حس میکنم شبیه خودمه

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکرمن دلم میخواد همه دخترا دیر شن

بله

ولی به نظرم شما باید دخترت رو آگاه کنی کار به شدن و نشدن نداره اینا اطلاعاتی که بچه باید اولین بار از مادر خودش بشنوه ن دوست و معلم و مشاور

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
آره .یکم اولش ایجاد بحران میکنه ولی چون بلوغ زودرس شایع هست تو مدارس ابتدایی خیلی ها هستن که درگیرن ...

فعلا صبر کردم چون معلمش قصدی نداره بگه اما نگرانم از بابت دوستاش

بلهولی به نظرم شما باید دخترت رو آگاه کنی کار به شدن و نشدن نداره اینا اطلاعاتی که بچه باید اولین با ...

میترسم شوکه شه دختر من خیلی ساده اس 

میترسم شوکه شه دختر من خیلی ساده اس

همه دختر ها همینن

شک شدن نداره یهو خدایی نکرده از دوست هاش،بشنوه و اطلاعات غلط اون وقت چیکار میکنید

بعد دیگه دوست هاش میشن منبع مطمعن اطلاعاتش و محرم راز

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
همه دختر ها همیننشک شدن نداره یهو خدایی نکرده از دوست هاش،بشنوه و اطلاعات غلط اون وقت چیکار میکنیدبع ...

از همین میترسم ولی یه خوبی داره هرکی هرچی میگه میاد به من میگه با من خیلی رفیقه

من مدرسه میرفتم از کلاس پنجم خودشون بهمون میگفتن هر سال 

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

دختر من ۹ سالگی تو مدرسه از دوستاش شنید

منم مثل شما فکر میکردم زوده

وقتی بهش گفتم دیدم همه رو بلده😵‍💫😵‍💫😵‍💫

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".