الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من دخترم که به تکلیف رسید چون با همنماز میخوندیم دیگه بهش گفتم ،گفتم یه هفته استراحت و اینطوری میشیم خیلی راحت قبول کرد چندتا سوال پرسید و تمام شد
مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍
دختر من هشت سالشه ،راجب پد بهداشتی سوال پرسید بهش گفتم خانوما که یکم بزرگ تر میشن بدنشون تغییر میکنه وماهی یک بار برای چند روز دچار عفونت خفیف میشن و ازشون این عفونت به شکل خون خارج میشه وبرای این که لباس هاشون کثیف نشه پد استفاده میکنن
اگه بشه دوباره به گذشته بیام وباهات روزامو بگذرونم ،یک لحظه هم دستاتو ول نمیکنم که مبادا ازت دورم کنن تا حسرتت بیست سال تودلم بمونه...
من فکر میکنم پنجم اینا باید بدونن. شایدم معلماشون بهشون بگن
یکی از فامیلامون مدیر دبستانه دخترانس میگفت تو ۹ ۱۰سالگی خیلیاشون پریود میشن تو مدرسه صندلیارو کثیف میکنن بعد میان گریه میکنن که ازمون خون اومده😂 اینام بهشون نوار میدن به اولیا زنگ میزنن میان میبرن
بنظرم نه تنها باید گفت بلکه چون سن بلوغ اومده پایین بخاطر قد باید ببرنشون دکتر تا جلوی پریودی رو بگیره که رشد قدشون متوقف نشه
خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂