2777
2789
عنوان

😐شوهرم 3ماه بعد عقد بلاکم کرد و👇

| مشاهده متن کامل بحث + 2556 بازدید | 90 پست

توافقی یه جلسه دادگاه داره 

اونجا دلیل جدایی شو چی گفت یا بیرون دادگاه ؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
واقها ما رفتیم بیرون و برگشتیم بلاکم کرد ... و هیچوقت سعی نکرد حتیدباهام خداجافظی کنه مثه حس حیوون ب ...

عزیزم بقران خیلی خدا دوستت داشته 

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توافقی یه جلسه دادگاه داره اونجا دلیل جدایی شو چی گفت یا بیرون دادگاه ؟

اصلا کسی دلیل نپرسید ازما ... من توسامانه ثبت نام کردم مشاورهای طلاق و تنهابی رفتم ۵ جلسه ... بعد روز دادگاه فقط اومد نشست و قاضی جواب نامه روانشناس جلوش بود تو سیستم هیچی نپرسید و طلاث داد

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

اصلا کسی دلیل نپرسید ازما ... من توسامانه ثبت نام کردم مشاورهای طلاق و تنهابی رفتم ۵ جلسه ... بعد رو ...

تو محضر چی ؟

چطور بدون اون مشاور نامه داده 

انگار شوهرت روح بوده نه آدم 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

عزیزم امیدوارم یه ازدواج خیلی عالی داشته باشی 🥰

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

خا نواده ت هم نرفتن بپرسن پد ر ما در نداره از زیر بته درومده

من پدرو مادرم جددشدن بابام حتی یه تحقیق برام نرفت بکنع...

ولی به مادرو خواهرم گفتن فقط میخوام جداشم اومام دیدن ادم خوبی نیست حمایت کردن چیزی نگفتن...

خانواده اون مادرش بود ک زنگ زد گفت خودت نتونسی زندگی راه ببری نتونسی جذبش کنی منم گفتم خودت دختر داری همین واگذارش کردم به خدا

چه آدم مزخرفی بود امیدوارم هیچ وقت رنگ خوشبختی رو نبینه عوضی

مطلقه بود قبلی روهم حالا میفهمم چقدر زجر داده ... و مطمعن باش رنگ خوشبختی نمیبنه

تحسین میکنم قوی بودنتو عزیزم اینکه تشخیص دادی آدم خوبی نیست و جسارت به خرج دادی و جدا شدی خیلیه❤️

انشالا خدا بهترین آدمارو تو مسیر زندگیت قرار بده جوریک خودت بگی خداروشکر با اون آدم نموندم❤️🫂💋

خب مرگش چی بوده کاش به این راحتی جدانمیشدی یکم اذیتش میکردی

گفتن نمیخوادد ‌‌‌... من اونقد روحیم حساسه فقط خواسم ازادبشم

تحسین میکنم قوی بودنتو عزیزم اینکه تشخیص دادی آدم خوبی نیست و جسارت به خرج دادی و جدا شدی خیلیه❤️انش ...

ممنون❤

تو محضر چی ؟چطور بدون اون مشاور نامه داده انگار شوهرت روح بوده نه آدم

اومد دفتر اسناد وکالت در طلاق داد من دادم مشاوز قبول کرر...

محضر سلام بزور کرد سریع اومد و رفت