2777
2789
عنوان

😐شوهرم 3ماه بعد عقد بلاکم کرد و👇

2526 بازدید | 90 پست

و اونقد نیومد دنبال نزدیک۲۰ روز و خانوادشم زنگ نزدن...

اشکم درامده بوده ولی تصمیم گرفتم جدا بشم و بهترین تصمیم دتیارو گرفتم پیش قدم شدم اونام از خدا خواسه طلاقم دادن

اولش بی تابی میکردم و خالش گفت به ما مربوط نیست پسره نخواستت ولی بعد مدتی از بی تابی و توهین به اونا پشیمون شدم و خداروشکر خدا کمکم کرد به خیر گذشت 

عمر متاهل بودن من کلا ۳ ماه بود...

و فکرنکنم دیگه هیجوقت ازدواج کنم 

اگه میدونستم اینجوری میشه لاقل یه پیرمرد پولدار میگرفتم😂 از شوخی

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بی معنی بوده اونقدر مرد نبود مشکلشو بگه همون بهتر ک راحت شدی نصف مهریه بهت تعلق میگیره

واقها ما رفتیم بیرون و برگشتیم بلاکم کرد ... و هیچوقت سعی نکرد حتیدباهام خداجافظی کنه مثه حس حیوون بودن انگار من هیچی نبودم....ولی گفتن نخواستت همین

شما بسم اللّه الحرمان رحیم .. صدق الله العلی العظیم بودید🥲😂شوخی میکنم ک غمت زیاد نشه

😂😂😂