چطور میشه یه آدم انقدر ذات خودشو پنهون کنه 😔و همه گولشو میخورن و میگن وای فلانی چقدر آدم خوبیه ولی امان از اون ذاتش... 😔چطور میشه این همه دو رویی این همه فیک بودن چطور میشه واقعا
ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔
من که سالها بازی خوردم بعد که دست طرف رو شد از درون پیران شدم
منم همچین آدمی تو زندگیم هست بازیم داد فریبشو خوردم و بدتر از اون یه موقعیتی دارم مجبورم هر سری این شخص رو ببینم 😔😔بدتر از اون خیلی ظاهرسازی داره خیلی فریب میده آدمارو... تعداد کمی هستیم که از ذاتش خبر داریم... دلم میسوزه به حال اطرافیانش چی میکشن از این
😔😔😔کاش هیچ وقت با یه سری آدما آشنا نمیشدیم.. بعضیا از دور قشنگن نزدیکت که میشن ذات واقعیشون رو م ...
من چی بگم که فامیله ....دلمو شکست من فکر میکردم مث خودمه صاف وصادقه بی شیله پیله
ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔