2777
2789
عنوان

به نظرتون با این شرایط من بچه دوم بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 6439 بازدید | 115 پست

من نامزدم مثل شما بود کلی خواستگار داشتم ازش خیلی سر بودم ولی ازم ایراد میگرفت سرد بود برای رابطه من باید پیش قدم میشدم مبگفت سک.س ماهی یه بار کافیه فک کن دوره نامزدی این حرفو میزد تاجایی که شک میکردم همجنس بازه دختر بازه البته چیزی ندیدم ازش هیچ وقت با عشق نگام نکرد اصلا نگاهی نبود ادم خودشیفته و خودخواهی بود انداختمش سطل زباله چون ادم گرم و رمانتیکی و احساسی هستم شما تونستی بسازی با این ادم سرد پس خودت هر چی درسته انجام بده اینجا مشورت نگیر از قدیم گفتن صلاح خویش خسروان دانند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیرو تاپیک قبلیت که شوهرت می گفت چرا کرم رو صورتت ماسیده یه عکس با فی.لتر بگیر نشونش بده بگو اون در و دافی که تو نت سرچ می کنی از فیل.تر استفاده می کنن در و داف تو خیابونم کرم های میلیونی استفاده می کنن و تازه اگه از نزدیک ببینیشون کرم همینجوره رو صورتشون 

شوهر منم همینجور بود خدا ازشون نگذره مردایی که یه دختر رو زیر خروارها آرزو دفن می کنن

اسی از حرفای تند کاربرا ب دل نگیر

فقط بدون مشکل از تو نیست 

تو اگ بری دادگاه فوری حکم طلاقت داده میشه 

اخه چرا اینقدر گذشت کردی

اگ جاتون برعکس بود شوهرت یک ماهم باهات زندگی نمیکرد

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

خانوما اینقدر تند صحبت نکنید

من دیدم اطرافم ک چقدر خانوما نشستن و زندگی مبکنن

زندگی بدون رابطه...

نمیگم کار درستیه تایید نمیکنم میگم هنوزم زیادن خانومایی ک از خودشون گذشتن

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

اصلا اون قسمت بدنش کار نمیکنه خرابه مشکل شدید ناتوانی داره با این چیزا درست نمیشه ۶ سال بدون رابطه . ...

شاید حرف شما درست باشه

اما به نظرم تلاشش رو بکنه، غیر از تغذیه و گرمیجات، دکتر و روانشناس هم برن

من خانومی میشناسم ۱۵ سال اصلا ارضا نمیشد و نمیدونست که  خانوما ارضا میشن، بعد متوجه میشه که باید دنبال راه حل باشه، هم گرمیجات میخوره و هم متوجه میشه بدنش هورمون زنانه کم داره به صورت مداوم رازیانه میخوره 

و بالاخره به نتیجه میرسه

اونجور که خودش میگه خوبیهاییم داره

واسه مشکل به این بزرگیش باید غلام حلقه به گوش زنش میشد 😅 خوبیایی که اسی میگه خیلی کمتر از حد نرماله بقیه س ...انقدر به اسی محبت نکرده و خوردش کرده که حتی مثلا یه نون گرفتن شوهرش رو محبت میبینه

شاید حرف شما درست باشهاما به نظرم تلاشش رو بکنه، غیر از تغذیه و گرمیجات، دکتر و روانشناس هم برنمن خا ...

حتما درمان  نمیشده که خودش هم پیگیر درمانش نیست برای یه مرد هیچی تحقیر آمیزتر ازین نیست که ۶ سال نتونه کاری بکنه اساس زندگی زناشویی هم روی همینه

چرا فکر میکنی من جسارت و تحصیلات ندارم و دنبال موس موس کردن هستم؟ چون نمیخوام طلاق بگیرم و می‌خوام ز ...

توجهی نکنید به اینجور کامنتها 

هر کسی نظرش رو بخواد بگه هم بیانش باید درست باشه

اسی یکی از اشنا ها

ی پسر بشدت گرمی بود

البته به ظاهر 

کی دختر فالو میکرد اکسپلورش پر از دخترای داف بود

خیلیی زیاد پور ن میدید و خود ارضایی میکرد

بعد ک ازدواج کرد با اینکه زنش خیلی خوشگل و سفیده

ولی بازم رغبت نمیکنه بره سمتش

۲۷ سالشه ولی ۵ماه یبار به زور زنش رابطع دارن

زنش میگف گه گاهیی دیدم بازم خود ارضایی میکنه

شاید شوهر شما هم انقد پور ن دیده معتاد اونه

و از رابطه ی واقعی چیزی نمیفهمه 

چون همچین مردایی هیچوق از زن خودشون راضی نیستن و اعتماد بنفس رابطه واقعی رو ندارن

چه کاریه به جای این که مشکلتو حل کنی فقط به فکر زاد و ولدی که چی بشه به جاش واقعا اگه مستقلی میشدی و ازش جدا میشدی حداقل خودت به خودت حس ارزشمند بودن و میدادی 

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍