2777
2789

شرایطمو توی تاپیک قبلی نوشتم. دوباره تاپیک زدم نظرات بیشتری بخونم چون واقعا سردرگم و کلافه ام. نمیتونم تصمیم بگیرم و وقت زیادی هم ندارم.۳۶ سالمه

کسی بوده تا حالا مثل من؟ فعلا سرم به بچه م گرمه. وقتی به این فکر میکنم که دخترم ازدواج می‌کنه و میره و من میمونم و این شوهری که هیچوقت منو ندید قلبم مچاله میشه که اون موقع میتونم این زندگی رو ادامه بدم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من رفتم تاپیکتون رو خوندم ، شما بسیار آدم نابالغ و نفهمی هستی، بسیار نفهم ، فقط بچه نیار دیگه، به فکر خود بی مسولیت و بچه ت باش، مظلومیت دخترت با بچه ی دیگه حل نمیشه ، با دیدن جسارت مادرش حل میشه ، جسور بودن مادرش زاییدن مجدد تو این شرایطی که داره نیست ، به فکر تحصیل و ارتقا خودت بلش، اگر شاغل نیستی دنبال کار باش، بچه ولی نه ، دنبال اون شوهر نفهم ترت هم موس موس نکن که حاملت کنه ، بر ین بهش، به خودت برس فقط

عزیزم من رفتم تاپیکتون رو خوندم ، شما بسیار آدم نابالغ و نفهمی هستی، بسیار نفهم ، فقط بچه نیار دیگه، ...

چرا فکر میکنی من جسارت و تحصیلات ندارم و دنبال موس موس کردن هستم؟ چون نمیخوام طلاق بگیرم و می‌خوام زندگی مو حفظ کنم؟

چرا فکر میکنی من جسارت و تحصیلات ندارم و دنبال موس موس کردن هستم؟ چون نمیخوام طلاق بگیرم و می‌خوام ز ...

جسارتت اینه با این شرایطت یه بچه دیگه رو بیاری وسط این بل بشو که خودتونم توش سردرگمید؟ 

چرا فکر میکنی من جسارت و تحصیلات ندارم و دنبال موس موس کردن هستم؟ چون نمیخوام طلاق بگیرم و می‌خوام ز ...

حفظ کدوم زندگی؟؟

یه بچه بی گناه رو وارد آشفته بازار خودتون کردی، دومی رو هم میخوای بیاری؟

زندگی شما همین الانشم لبه تیغ راه میره میخوای نفر سوم هم بدبخت کنی

چقد خودخواهی!

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

اسی عزیز چیزی که تو ازش محروم شدی واقعا  مهمه  نمیدونم چرا اینقد نادیده گرفتی

بچه دیگه نیاز بزاردهترت از اب و گل دربیاد جدا شوبرو پی زندگیت تمرکز ووقت بزار برای درس خوندن و شاغل شدن با این مرد و این شرایط تا کی میخای ادامه بدی؟

سلام عزیزم، چرا از نی نی سایت نظر خواهی می‌کنی، اینجا مگه متخصص و مشاور هست؟ جز اینکه بعضیها بی احترامی کنند، 

برای مسائل خصوصی و مهم زناشوییت و تصمیم گیری های مهم زندگیت از متخصص و مشاور این کار کمک بگیر. نه افراد اینجا.

عزیزم من تایپک قبلیت زندگی خودمو گفتم

هیج کس جای من و تو نیست که ما رو درک کنه ما هم لچه می خوایم برنامه های خودمونو داریم اگه برنامه خودت بچه دومه بیار چرا که نه 

ایناییم که میگن گی و خیانت و اینا از رو حدس و گمانه تو خودت شوهرتو می بینی همون جوری که من می دیدم هیچ چیز غیر طبیعی نمی دیدم که شک کنم

شوهرامون خوبن نه اینکه ایده ال باشن ولی خوبن دختر باز و زن باز نیستن پدر خوبین شوهر من سیگاری و حتی غلیونی نبود به چی شک می کردم

از طرفی میگن طلاق مگه طلاق همین جوری الکیه حالا طلاق بگیریم بهتر میشه؟

به نظر من تو برنامه خودتو برو بچه دومم بیار 

به خدا توکل کن ان شالله که خدا مشکلت رو حل کنه