2777
2789
عنوان

به نظرتون با این شرایط من بچه دوم بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 6439 بازدید | 115 پست
می فهمی چی میگی، بچه تو همچین خانواده ایه له میشه، افسرده میشه منزمی میشه یا پرخاشگر، یه بچه جدید یع ...

خارج از این ممکنه بی میلی وبیمارس پدرشونم به ارث ببره 

شوهر این بندیه خدا از نظر جنسی مشکل حاد داره فکر نکنم هم با دارو یا هرچیز دیگه ای درست بشه احتمالا ژنتیکشه

نه نیار از همه هر طوری هست شوهرت را ببر س ک س تراپ یا روانپزشک تا مشکلش را تشخیص بدن 

چون زندگی را به کام شما تلخ می‌کنه 

با هر ترفند و زبونی که سرش میشه ببرش 

این مشکل داره 

افسردگی حاد را احتمال بسیار زیاد داره 

مشکلات دیگه ام داره که باید تشخیص بدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۴۰ سالمه سال بعد میخوام اقدام کنم تا وقتی تخمک گذاری داری امکان بارداری هست دیر نیست 

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

من دوست دارم بچهام با عشق بزرگ شن و عشق رو یاد بگیرن لازمه این عشق هم اینه که بچه رفتار عاشقانه و دوست داشتن والدینش رو ببینه و پدر و مادرش عاشق هم باشن.

دوست ندارم بچم روابط سرد و بدون عشق من و پدرش رو ببینه

به نظرم این برای یه بچه خیلی دردناکه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
کسی بوده تا حالا مثل من؟ فعلا سرم به بچه م گرمه. وقتی به این فکر میکنم که دخترم ازدواج می‌کنه و میره ...

بببین شما همون اول زندگی باید ازیشون جدا میشدی .الانم اگه همسرت برای درمان شدنش همکاری میکنه برین پی در مان اون، ولی اگه قبول نداره ببین شرایط خودت چیه: اگه شرایطش رو داری ( شاغل بودن ....درامد مناسب داشتن...حمایت خانواده و غیره)   جدا شو اگه شرایط جدا شدن رو نداری بچه دار شو 

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

هزار تا بچه هم بیاری محبتی که شوهرت بهت نداره جبران نمیشه 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

عزیزم 

حتما برای بچه دوم اقدام کن

تولد فرزند دوم نه تنها باعث افزایش مشکل شما نمیشه بلکه از هر جهت کمک کننده ست

خودت گفتی شوهرت بچه رو خیلی دوست داره و بهش محبت می‌کنه پس بچه هیچ کمبودی نخواهد داشت

از طرفی گفتی خودت هم شرایط طلاق نداری و باید مادام العمر توی این زندگی بمونی پس حداقل توی این زندگی صاحب فرزند شو هم خودت دلگرم میشی هم دخترت از تنهایی در میاد و هم شوهرت دلبستگی‌اش به این زندگی بیشتر میشه چه بسا بعداً بدنبال درمان هم بره و ناتوانی جنسیش رو هم درمان کنه

حتی اگر شوهرت درمان نکنه شما با بچه هات مشغول میشی و دیگه به ناتوانی جنسی شوهرت فکر نمیکنی 

فکر نکن شما تنها کسی هستی که شوهرت مشکل جنسی داره من با موارد دیگه ای هم مواجه شدم که اون خانم ها مثل شما ناچار به ادامه زندگی مشترک بودند گرچه از همسر خیری ندیدند اما  فرزندان موفقی دارند که بهشون دلگرم اند تا جایی که مشکل همسر کلا به فراموشی سپرده شده

درست ترین کار همینه که خودت بهش رسیدی اگر همسرت راضی به رابطه برای بارداری نیست ای وی اف کنید

فرض رو بر این بگذاریم که همسرش نتونست درمان کنهشرایط طلاق و قصد جدایی هم نداردبا این توصیف بسوزه و ب ...

بندیه خدا حتما شرایط طلاق نداره وگرنه خودش همون سال اول هم حتما گزینه طلاق به ذهنش رسیده