2777
2789
عنوان

به نظرتون با این شرایط من بچه دوم بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 6493 بازدید | 117 پست
چرا فکر میکنی من جسارت و تحصیلات ندارم و دنبال موس موس کردن هستم؟ چون نمیخوام طلاق بگیرم و می‌خوام ز ...

اخه زندگیی ک ارزش نداره چرا حفظ بشع مگه تو همستری که به فکر تولید مثلی یکم به خودت اهمیت بده والا بخدا ک هرکی جای تو بود هزار بار خیانت میکرد ب شوهر بی لیاقتش 

عزیزم من تایپک قبلیت زندگی خودمو گفتمهیج کس جای من و تو نیست که ما رو درک کنه ما هم لچه می خوایم برن ...

اخه چرا حرفای منطقی ماها غلطه حرفای شما که با انشالله و توکل کن همراهه درسته؟ 

من فوق روانشناسی دارم از این آدم هزارتا اختلال میتونم دربیارم بچه ی بدبخت فدای حماقت مادر بشه؟ بعد تبدیل بشه ب ی بدبخته افسرده ک تو محیط اروم و سنگین بزرگ میشه و عشق و عاشقی و یاد نمیگیره و تو جامعه هزار نفر دلش و میشکنن 

طلاق نمیگیرید نگیرید حداقل برا بدبختیتون شریک نخواید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من رفتم تاپیکتون رو خوندم ، شما بسیار آدم نابالغ و نفهمی هستی، بسیار نفهم ، فقط بچه نیار دیگه، ...

واییییی چ بی رحمی میتونستی مهربون تر بیان کنی

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

تاپیک قبلتو خوندم . سمت چپ بالا صفحه بزن رو اسم کاربریت تاپیکایی که ایجاد کردم بزن بعد قفل کن.

اگر شرایط جدایی نداری و خودتم از نظر نبود رابطه اذیت نیستی و واسه بچه مادر خوبی هستی و همسرت هم پدر خوبیه به تظر من بچه بیار .. آی وی اف کنی راحتتره.

خدایا شکرت❤

نه عزیز من نه 

همین دخترت هم اضافی بود اسی بخدا همسرت مشکل داره تو تاپیک قبلت هم راهنمایی کردم 

فقط اینو بدون همسرت مشکل نعوظ و نمیدونم جنسی و اینا نداره 

همسرت خود ارضایی میکنه فانتزی بازه . با دیدن ی خانم نرمال تحریک نمیشه آنقدر عکس پلنگ و داف دیده دیگه تنوع طلب شده 

اینا رو بپذیر با مادرت در میون بزار با ی مشاور هم صحبت کن ببین نظر اونا چیه 

بنظرم یا بشین سر جات و بی تفاوت باش با دخترت زندگی کن

ولی اینو بدون تو زیبا هستی و مشکل اصلا ابدا از تو نیس 

عزیزم من تایپک قبلیت زندگی خودمو گفتمهیج کس جای من و تو نیست که ما رو درک کنه ما هم لچه می خوایم برن ...

می فهمی چی میگی، بچه تو همچین خانواده ایه له میشه، افسرده میشه منزمی میشه یا پرخاشگر، یه بچه جدید یعنی هزارتا چالش جدید در حالی که شوهری، نیستر همدل و همراهی نیست ، بچه محبت والدین بهم بهش امنیت و قدرت میده ، همون وقتی و هزینه بچه دوم بهتره صرف خودش و بچه اول بشه ، تنها خوبی بچه دوم برای این خانواده اینه که بچه اول گاهی شاید فک کنه تو این بدبختی تنها نیست یه بدبخت دیگه هم هست و اون مثلا داداش یا خواهرشه

اخه موندم شما با این همه مشکل چرا یکی دیگه رو هم میخوای بدبخت کنی؟؟؟؟؟؟؟؟

به نظرم بچه دار شدن با این شرایط ظلمه و یه مادر ظلم نمیکنه

من فقط برای استارتر تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید🩷