2777
2789
عنوان

اونایی که از پرورشگاه بچه اوردن بیاین من کلافه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 18028 بازدید | 289 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سئوال راسته باید ملکی به نام این بچه ها برنیم‌ اگه این کار و‌نکیم بچه بهمون نمیدن ؟

نه عزیزم اون قانو خیلی وقته برداشته شده.

فقط تعهد میدین که بعد مرگ یک سوم از اموال به اسمش بشه چون از نظر قانونی فرزند خونده از ارث محرومه

خالم میگه فلانی بچه خودشو حوصلش نمیکشه بزرگ کنههی تو دلم میگم بابا لنتیا اینم بچه خودم ادمه چه فرقی ...

عزیزم این حرف ها رو رها کن 

چیزی که قلبت دوست داری رو انجام بده 

با استدلال این افراد نصف اون ور آبی ها حرام زاده هستن

به عقیده بنده حرام زادگی و حلال زادگی به سفره و آدمهایی که کنارشون بزرگ میشی بستگی داره ....

اصلا حلال زاده نیسمگه خودش باعثشه؟مگه اون خواسته به دنیا بیاد؟اونم آفریده خداستپدر مادرش که نخواستنش ...

من موافق یا مخالف کار شما نیستم 

صرفا نظر منه 

آدم با بچه خودش هم به چالش میخوره 

گاهی انقد فشار زندگی می‌ره بالا که آدم از بچه خودش هم متنفر میشه 

تازه تصور کن بچه خودت نباشه و باهاش به چالش بخوری

به الان و دوسال دیگه نگاه نکن که فندق و نینی و بامزس 

به ۱۵ سال دیگه فکر کن 

به توقعاتی که ازت داره فکر کن 

به پول ها و انرژی هایی فکر کن که می‌تونستی خرج خوشی و مسافرت و ارتقا خودت بدی از کجا می‌دونی همه چی گل و بلبل میخاد پیش بره ؟ 

کار شما خیرخواهانست فقط درک نمیکنم چرا بچه با مشکل میخوایید قبول کنید؟؟ چرا سالم نه؟

چون واقن مشکلاتشون جزئیه و خب خیلیا سراغشون نمیرن برای همینم سریع میدن 

و اینکه بچه سالم رو چون نه نامه عدم بارداری داریم نه از تاریخ عقدنامه پنج سال گذشته به شدت زمان بره و حتی بدنم نوزاد نمیدن

اما امروز مامانم برگشته میگه فک نکنی اون نوه منهرو منم حساب نکن که بخوام نگهش دارم.بابام میگه به این ...

بلاخره ببین این چیزا زیاد جا نیفتاده تو جامعه مخصوصن شما که میتونی بچه دار شی...بچه دار شدن و ادامه دادن نسل کار پسندیده ای هستش اما متاسفانه تبلیغات رسانه ای داره این کارو زشت نشون میده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عمدتا مشکلات خیلی جزئی دارنمثل کیست مغزی که اصلا دارویی نمیخواد خود به خود حل میشه خانومه میگفت این ...

چه دل مهربونی دارید خودتو همسرت ایشالا فرزندتونم صالح باشه🥰 منم این تصمیم رو از خیلی قبل تر داشتم که بچه به سرپرستی بگیرم شما اجازه دارید که بچه ها رو ببینید؟ یا خودشون معرفی میکنن بچه ها رو 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

شما كيس مناسبي براي فرزند پذيري نيستي

چون اطرافيانت فرهتگ پاييني دارند

و شماهم باهمه ارتباط داري و همه نظر ميدن.

من ١٧ ساله متاهلم

٦ ساله توي نونبتم(دوتا بچه دارم) 

هنوز نوبتمون نشده

چطور نوبت شما شده،؟ با سه سال عقد،؟

💕

چرا جو گیر شدی انقد زود و خواستی از بهزیستی بچه بیاری؟

از کجا معلوم تا دوسال دیگه خسته نشی؟  چه تضمینی هست؟

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...