2777
2789
عنوان

اونایی که از پرورشگاه بچه اوردن بیاین من کلافه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 18028 بازدید | 289 پست

خالم میگه فلانی بچه خودشو حوصلش نمیکشه بزرگ کنه

هی تو دلم میگم بابا لنتیا اینم بچه خودم ادمه چه فرقی داره.

یکی تو سایت میگفت از کجا میدونین حلال زادس

اخه ینی چی این حرف

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خالم میگه فلانی بچه خودشو حوصلش نمیکشه بزرگ کنههی تو دلم میگم بابا لنتیا اینم بچه خودم ادمه چه فرقی ...

خب چرا سکوت میکنی سریع جوابشونو بده که جرعت نکنن چیزی بگن نه به خودت ، نه به بچه

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

یه سئوال راسته باید ملکی به نام این بچه ها برنیم‌ اگه این کار و‌نکیم بچه بهمون نمیدن ؟

نه عزیزم میتونی تعهد بدی بعداً مقداری اموال که قاضی میگه بنامش میزنی 

سوالی درمورد شیوه فرزندخواندگی دارید بپرسید🧡🌈

اصلا حلال زاده نیسمگه خودش باعثشه؟مگه اون خواسته به دنیا بیاد؟اونم آفریده خداستپدر مادرش که نخواستنش ...

بچه پاکه 

سوالی درمورد شیوه فرزندخواندگی دارید بپرسید🧡🌈

خالم میگه فلانی بچه خودشو حوصلش نمیکشه بزرگ کنههی تو دلم میگم بابا لنتیا اینم بچه خودم ادمه چه فرقی ...

اصلا اهمیت نده عزیزم دهن مردم همیشه باز تو میدونی داری چه کار بزرگی میکنی کمتر کسی آنقدر جسارت جرات داره واسه این کار خدا خیرت بده 

اینا فرشته کوچولو های روی زمینن

چه مشکلی داره بچه؟

عمدتا مشکلات خیلی جزئی دارن

مثل کیست مغزی که اصلا دارویی نمیخواد خود به خود حل میشه 

خانومه میگفت این بچه ها مشکلی نداشتن که ما بفهمیم بگیم اره ببریم ازمایش ببینیم مریضیش چیه

هر بچه ای وارد بهزیستی میشه ازش چکاپ کامل میگیرن وگرنه هیچکدوم اونقدر مریض نیستن که از لحظه اول بفهمیم چخبره

اما امروز مامانم برگشته میگه فک نکنی اون نوه منهرو منم حساب نکن که بخوام نگهش دارم.بابام میگه به این ...

عزیزم بچه اذیت .. زحمت و همه چی داره 

صبرت و  باید بالا ببری و فقط به امید خدا باشی .. نه به امید هیچکس ... 

یه وقت ما مامان ها هم  از دست بچه خودمون خسته میشیم .. شما تصمیمت رو  بگیر که یوقت اون بچه خدای نکرده بعدا آسیب نبینه ... 

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …