2777
2789
عنوان

اونایی که از پرورشگاه بچه اوردن بیاین من کلافه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 18061 بازدید | 289 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موافق یا مخالف کار شما نیستم صرفا نظر منه آدم با بچه خودش هم به چالش میخوره گاهی انقد فشار زندگی ...

عزیزم اگه همه بخوان اینطوری فکر کنن تموم بچه های بهزیستی باید تا ابد بی پدر مادر و تنها بمونن.

بچه که میاد میشه بچه خودت میشه حاصل تربیت خودت

هر بچه ای قطعا پر از چالشه این کاملا طبیعیه

سخته ولی عشقشو که داشته باشی از پسش برمیای 

من موافق یا مخالف کار شما نیستم صرفا نظر منه آدم با بچه خودش هم به چالش میخوره گاهی انقد فشار زندگی ...

دیگه باید خیلیییی دلت بزرگ باشه 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

شما كيس مناسبي براي فرزند پذيري نيستيچون اطرافيانت فرهتگ پاييني دارندو شماهم باهمه ارتباط داري و همه ...

حتما پارتی

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
نه عزیزم اون قانو خیلی وقته برداشته شده.فقط تعهد میدین که بعد مرگ یک سوم از اموال به اسمش بشه چون از ...

عزیزم سندروم ترنر گفتین داره ؟ بزرگ بشه اعضای بدن با یک دیگه قرینه نمیشن !؟ و شکل بدن نصفش با نصف دیگه فرق خواهد کرد بعداً پشیمون نشین ؟ یکم فک کنید البته باز هرجور خودتون صلاح میدونید ✨🤍

خوب دلیلت چیه که نمیخواین خودتون بچه بیارین؟؟؟اگه بعدا خواستی بچه خودت رو داشته باشی تکلیف این بچه چ ...

وقتی میتونم کسی که ناخواسته وارد این دنیا شده رو خوشبخت کنم جای اینکه خودم بچه ای رو به این جامعه‌ی پر از دردو ایراد بیارم چرا که نه

چون واقن مشکلاتشون جزئیه و خب خیلیا سراغشون نمیرن برای همینم سریع میدن و اینکه بچه سالم رو چون نه نا ...

پدرت هم همچین بیراه نمیگه خیلی زوده برای قبول این مسئولیت..

میتونی مادر خونده معنوی اون بچه باشی

مثل ماه باش…تو اوج تاریکی بدرخش✨🌝

خب کی گفت بچه ی خودش نیست؟ بچه ای رو که بزرگ میکنی و براش زحمت میکشی بچه ی توعه مامان و باباش تویی 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

خوب دلیلت چیه که نمیخواین خودتون بچه بیارین؟؟؟اگه بعدا خواستی بچه خودت رو داشته باشی تکلیف این بچه چ ...

من نمیفهمم چه فرقی میکنه چرا انقدر این بنده خدا هارو اذیت میکنید بخاطر کار خوبشون 

بچه بچه ست دیگه 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

چون واقن مشکلاتشون جزئیه و خب خیلیا سراغشون نمیرن برای همینم سریع میدن و اینکه بچه سالم رو چون نه نا ...

پدرت هم همچین بیراه نمیگه خیلی زوده برای قبول این مسئولیت..

میتونی مادر خونده معنوی اون بچه باشی

مثل ماه باش…تو اوج تاریکی بدرخش✨🌝