سال اخر دبیرستان بود یه نمایشی اجرا کردیم به همه جایزه دادن به من که رسید تمام شدناطم گفت بیا دفتر ب ...
خیلی حس بدیه منم دوران راهنمایی سالی یبار مراسم جایزه دادن داشتیم .. نسبت به وضع درسیمون امتیاز میدادن بهمون و هرچی امتیاز بیشتر ، ارزش جایزه بیشتر .. و اولین سالی که قرار شد جایزه بدن امتیازای من گم شد :/ و خیلی ناراحت شدم بین اونهمه آدم امتیازای من گم شد درحالی که کم هم نبودن.. البته گفتن بعدش بیا دفتر جایزه تو بگیر جایزه زیاده ولی من دلم نمیخواست دیگه .. سال بعدش امتیازامو از حرص بین بچه ها تقسیم میکردم .. تا سال نهم دیگه بچه ها جلومو گرفتن گفتن اینکارو نکن 😂 بالاخره سال نهم جایزه مو گرفتم ولی هنوز ناراحتم با اینکه از عمد نبود به هرحال.. ولی تو اون سن خب ادم ناراحت میشه
تاریخ سخن خواهد گفت🕊️ من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش میکنه:)🌚
تی ان تی زدن سر کلاس معلم ، واکنشش ، اون فضا و حس و حال و ذوق و خنده، اون ترس بعدش که لباسامونم گشتن ، دوباره خنده های دوستانه که خداروشکر شورتمون رو نمیگردن 🤣 ووو....یادش بخیر
کلاس پنجم بودم تصادف کردیم ۲ماه مدرسه نرفتم بعد ۲ ماه که رفتم معلم و دوستام برام یه جشن مفصل گرفتن کل کلاس را تزئین کردن کلی بشقاب و کارد و شیرینی و میوه آورده بودن خیلی خوشحال شدم .هرجا هستن خیر نصیبشون بشه
سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم
یه سال مدیر مدرسه مون مَرد بود بعد یکی از بچه ها میخواست واسه کارای ثبت نامش بره مدرسه زنگ زده بود به مدیر خانومش جواب داده بود دوستم گفته بود آقای فلانی هستن؟خانومش گفته بود تو حمومه دوستم هول شده میخواست بگه فردا میاد مدرسه یا نه گفت بود شب میاد یا نه؟😂خانومه گوشی رو قطع کرده بود
ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....