کتایون_12 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/04 تعداد پست: 704 عنوان من خیلی آدم ترسویی ام چیکار کنم هیچ کس از این چیزایی که من میترسم نمیترسه 104 بازدید | 7 پست از رعد و برق میترسم( میترسم برقم بگیره😂😐)از ارتفاع میترسم برای همین وقتی میرم کوه نمیتونم زیاد بالا برمتازه از فضا های خیلی بزرگ مثل دریا هم میترسم۱۸ سالمه به نظرتون خیلی ترسوام؟ 1404/07/29 | 02:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shindia عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2620 منم ترسای اینجوری دارم طبقه بالا باشه بخاطر ارتفاع حالم بد میشه جای بلندی نمیتونم برم
آواکادو_هسدم عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 1191 ترس ارتفاع رو منم دارم تپش قلب میگیرمولی راجب اقیانوس حتی فکر کردن بهش روانمو بهم میریزه آواکادو سایت🥑
اردیبهشت۲۲۲ عضویت: 1403/02/17 تعداد پست: 421 دوتا ی دوم ک فوبیاس اولی هم خیلیا از رعد و برق میترسن طبیعیه حالا من از دایره های نا مرتب یا چیزای سوراخ سوراخ میترسم نمیترسما چندشم میشه انگار همه بدنم میخاره سرم گزگز میکنه وقتی میبینمشون و دلم میخواد جیغ بزنم ✨کاربر قدیمی🙂↔️درونمون خودمونو سوزونده بیرونمون مردمو☝🏻
miss_reyhane عضویت: 1404/01/26 تعداد پست: 1049 منم از دریا و فضای خیلی باز میترسم گهی گریان ، گهی خندان ، گهی چون ابر سرگردان ...
اردیبهشت۲۲۲ عضویت: 1403/02/17 تعداد پست: 421 ترس ارتفاع رو منم دارم تپش قلب میگیرمولی راجب اقیانوس حتی فکر کردن بهش روانمو بهم میریزه دقیقا من نه تنها تپش قلب بلکه اصلا قدرت راه رفتنمم از دست میدم دیگه فقط دوس دارم بچسبم به کف زمین ✨کاربر قدیمی🙂↔️درونمون خودمونو سوزونده بیرونمون مردمو☝🏻
آواکادو_هسدم عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 1191 دقیقا من نه تنها تپش قلب بلکه اصلا قدرت راه رفتنمم از دست میدم دیگه فقط دوس دارم بچسبم به کف زمین ارتفاع زیاد در اون حد نمیترسم در حد این اینکه میرم رو پشت بوم و از بالا پایینو نگاه کنم حالم بد میشهولی اقیانوسو همش تصور اینکه اون زیر چخبره روانمو درگیر میکنه همین الانم قلبم درد گرفت بهش فکر کردم😅 آواکادو سایت🥑