2777
2789
ما سال پیش دانشگاهی فهمیدن تو مدرسمون یکی مواد آورده میخواد پخش کنه مدرسه رو قرنطینه کردن تا ساعت نه ...

چه باحااال

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غیر از بوی بد کلاس، چیزی به ذهنم نمیرسه!

😷😷😷😷😷😷

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

سال اخر دبیرستان بود یه نمایشی اجرا کردیم 

به همه جایزه دادن به من که رسید تمام شد

ناطم گفت بیا دفتر بهت می دم

فردا رفتم کلا یادش رفته بود و امروز فردا کرد و .. من از اوتجا رفتم ولی اونوجایزه حق من بود مثل یه بغض تو گلوم گیر کرده بود چون نماش نامه و احراش از من بود ! 

خلاصه رفتیم دانشگاه وو..‌ازدواج و ...‌بچه دارو ..

دخترم بزرگ شد رفت مدرسه. کلاس هفتم ناطمش همون ناطم خودم بود 

من ایشون رو خیییییلی دوست داشتم 

سال اخر خدمت شون هم بود و داشت بازنشسته می شد 

دیدمش و همه اون ماجرا رو براش تعریف کردم و گفتم چقدر قلبم شکست که اون جایزه رو بهم ندادید ! 

بنده خدا عذر خواهی کرد و حلالیت خواست 

و یه حامدادی که قرار بود ۲۵ سال پیش بهم برسه رو مشابهش رو بهم داد 

شاید  براتون عحیب باشه که با ۴۲ سال سن هنوز دنبال اون جامدادی بودم ... روحم اروم شد ..  

وااااااااااتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتدو تا دختر ؟

اره دیگه مدرسه دخترونه 

منم اول هنگ بودم که چی شد؟ 

بعد فهمیدم این چیزا تو جامعه عادیه

این روزا باید انتظار همه چی رو داشت

هرچند قضاوتم نمیکنم شاید یه کار دیگه داشتن

از سر بچگی، دل یه دختر رو که یه دستش سه تا انگشت داشت رو شکستم(مسخره نکردم؛ فقط گفتم من از اون دختر ...

منم ابتدایی یه همکلاسی داشتم روی انگشت شستش ،یه انگشت دیگه هم داشت من همیشه میترسیدم باهاش دست بدم .. ولی تا جایی که یادم میاد به روم نمیاوردم .. یه بارم توی یه جمع سه نفره، یکی از بچه ها رو گذاشتم وسط و یکی از رفتاراشو نقد کردم 😐 و الان دلم میخواد از خجالت بمیرم

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

نه شبب؟خانواده هاتون چی؟نگفتن بچه مون کجااس

زنگ میزدن میگفتن مشکل پیش اومده هنوز مدرسه موندن پیش خودمونن ولی چون پسر بودیم خیلی نگران نمیشدن

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

چه باحااال

کجاش باحاله 

ریده بودیم به خودمون 😂😂

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

رفته بودم سرویس بهداشتیهنوز توی سالن بودم که دیدم در یکی از دستشویی ها باز شد و دونفر اومدن بیرون

دارک شد 😂

من دیدم که آدمی می‌تواند شفای آدمی شود!

یه دبیر ریاضی داشتیم خیلی سخت گیر بود،همه با هم خیلی یهویی گفتیم ای کاش ی دستی پایی چیزی ازش بشکنه نیاد🤣،باورتون میشه ۱۰ دقیقه بعد مدیر اومد گفت پاش شکسته نمیاد😐

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟