2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما سال پیش دانشگاهی فهمیدن تو مدرسمون یکی مواد آورده میخواد پخش کنه مدرسه رو قرنطینه کردن تا ساعت نه شب ، یارو رو گرفتن تحویل دادن بعد ما رو آزاد کردن

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

یکی از همکلاسی هام میگفت دو تا از بچه ها رو تو یه کلاس خالی برهنه دیده 💀

گفت: بیا به عقاید هم احترام بگذاریم. گفتم: نه دلیلی دارد و نه ضرورتی، همین که کاری به کار هم‌ نداشته باشیم کافیست.

من یه بار انشا ننوشته بودم به دوستم گفتم برام بنویس بعد اینکه برام انشا رونوشت من اصلا نخوندم قبلش یهو معلم بهم گفت بیا انشات بخون من رفتم پای تخته بخونم هر یه خطی که می خوندم بچه ها از خنده غش می کردن از بس چرت پدرت نوشته بود معلم دعوا کرد ‌گفت دفعه آخرت باشه هنوز هم یادم می افته خندم‌می گیره 

دوران راهنمایی ابتدایی ها همراهمون بودن تو مدرسه یکی از کلاس نهمی ها نوار بهداشتی خونی انداخته بود وسط دسشویی ی دختر کوچولو متوجه شدیم داره عر میزنه ک بیاید یکیو اینجا کشتن بنده خدا ریده بود تو خودش نمیدونست پریود چیه😂😂

درد عبور می‌کند، و ردِ آن درد، معنای ما را تغییر می‌دهد.

تو دبیرستان وارد کلاس شدم دیدم دوتا دختر چسبیدن بهم و.. 🙄

نه باید زودتر میفهمیدی و نه حتی بهتر عمل میکردی، اون موقع فقط تا همونجا بلد بودی و همون کافی بود...    کاش یه روزی برسه که قبول کنم جمله بالا رو...             کاش انقدر به حسرت هام اضافه نشه......                     کاش برای یک بار هم که شده مامان و بابام و از ته دل خوشحال کنم...... (تونستممممممم، بابام عکسم با افتخار پست کرد و تبریک گفت، گفت آرزومون آرزوهای توعه، مامانمم شیرینی داد به دوستاش. خوشحال ترینم🥰)