2777
2789
عنوان

چرا اینجوری شدم

100 بازدید | 11 پست

اخیرا خیلی ترسو شدم واکنش های شدید تری دارم در رابطه با ترس و وحشت نسبت به قبل بدتر شدم و کم تحمل شدم اعتماد به نفسم پایین اومده و دیگه توان رقابت کردن تو محل کارو ندارم با اینکه هم خودم هم دیگران میدونیم مثلا من از فلان رقیب حداقل چند پله بالاترم ولی بازم حس میکنم اونا از من قوی تر هستن و ممکنه من دیگه نتونم عالی باشم 

نمیدونم چرا اینجوری شدم ترس از همه چیز دارم بصورت روزمره 

چیکار کنم خوب بشم تجربه هاتونو بگید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وقتی کنکوری بودم اینجور بودم تو دوازدهم

همش فکر میکردم عقبم/بقیه از من باهوشترن/ساعت مطالعه بقیه ازم بیشتره یعنی موفق تر از منن 

ولی بعد فهمیدم که اونقدم عقب نبودم بد تر از منم بودن اون توان من بوده با توجه به شرایطم/هر کسی یه استعدادی داره شاید از همه باهوشتر نباشم ولی از خیلیا بیشتر حالیمه/هر کسی یه توانی داره و یا یه شرایط بهتری توی محیط زندگیش داره مهم اینه که از همون توانی که دارم خوب استفاده کنم حتی اگه نسبت به بقیه زیاد نیست

من وقتی کنکوری بودم اینجور بودم تو دوازدهمهمش فکر میکردم عقبم/بقیه از من باهوشترن/ساعت مطالعه بقیه ا ...

درسته 

حس بد و سختیه 

چجوری خوب شدین ؟

ناراحتم دلهره دست از سرم برنمیداره کلا تو همه ی مسایل زندگیم ترس افتاده تو جونم کار یه مثاله کوچیکش بوده 😩

درسته حس بد و سختیه چجوری خوب شدین ؟ناراحتم دلهره دست از سرم برنمیداره کلا تو همه ی مسایل زندگیم ترس ...

من مشکل تو رو نمیدونم ولی من خودم به یه نتیجه رسیدم

هر چی که الان برام مهمه ۱۰ سال دیگه برام مهم نیست پس صبر میکنم تا بگذره و به جاش انرژیمو صرف چیزی میکنم که میدونم ۱۰ سال دیگه همچنان برام مهمه

من مشکل تو رو نمیدونم ولی من خودم به یه نتیجه رسیدمهر چی که الان برام مهمه ۱۰ سال دیگه برام مهم نیست ...

من خیلی مشکلات دارم و شاید مشکلمم بخاطره همینه که دارم همش با مشکلات میجنگمو انرژیم رفته شکننده شدم و دیگه اون ادم خوش انرژی و با اعتماد به نفس قبلی نیستم

من خیلی مشکلات دارم و شاید مشکلمم بخاطره همینه که دارم همش با مشکلات میجنگمو انرژیم رفته شکننده شدم ...

با انرژیت مثل حساب بانکیت رفتار کن 

تو وقتی یه پول محدود داری(۳ تومن مثلا) الوی خرجش نمیکنی که میکنی؟

اینم همینه

صرف چیزایی بکن که ارزشش رو داره بقیه چیزا رو محل نده