2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان چند روزه کاتیم فعلا میدونم دوبارع پیام میده نمیدونم چیکار کنم ولی

اگه پیام بده که دوست داره

کسی که یکی رو بخواد بخاطرش کوتاه میاد

الان تو همه ی بحث ها اول من کوتاه میام و بعد نامزدم میگه که پشیمونه 

از حرفاش معلومه چیزیو ازت پنهان میکنه فقط دنبال بهونست که عصبی بشه فکرش یجا دیگه مشغوله یعنی حالتو ن ...

میگه کار دارم و بمونه بعد حرف بزنیم

منم میگم چه کاریه که مهم تر از منه و هواست یه جا دیگست

اونم شاکی میشه میگه چرا درک نداری

شاید بی حوصله باشم یا خسته که میگم بمونه یکی دو ساعت دیگه

اینم بگم ها هر روز سر کاره 

نمیدونم انگار هر وقت حوصلش سر میره میاد

راس میگی عزیزم 

اگه برای کسی مهم‌ باشیم یه روز هم نمیشه تحمل کرد دوری و بی خبری طرف مقابل رو

مثل من که حتی چند ساعت نمیتونم از نامزدم بی خبر باشم و حرف نزنم باهاش 

چند روز یه بار حرف میزنید؟

خب وقتی باهمیم ک حرف میزنیم اما الان ی چند وقته هی کات میکنیم میدونی من خیلی بهش چسبیدم ک چرا بهم توجه نمیکنی و از این حرفا صد بار پشت سرهم بهش زنگ بزن در حدی ک جواب نده هی کجایی میخام ببینمتو نیای میای جلو در خونتونو از این حرفا حس میکنم پیشش خیلی بی ارزش شدم و برام ارزش قاعل نیس باید ی طوری یا رابطه رو درست کنم یا تموم

راس میگی عزیزم اگه برای کسی مهم‌ باشیم یه روز هم نمیشه تحمل کرد دوری و بی خبری طرف مقابل رومثل من که ...

ببین ی مدت تو هیچ سراغی ازش نگیر هیچییییی پیام نده زنگ نزن اشتباهات منو نکن پسرا جنبه ندارن محبت کنی جوگیر میشن

ببین مراقب باش شاید دوست دختر داشته باشه

تو چرا مث شیطان میمونی فقط میخوای رابطشو خراب کنی و ذهنشون مسموم کنی

یعنی ادم عصبی بشه گاهی بیش از حد  عصبی ک میشه رفتارشم حواسش نیس 

مردا هم هر کی و اخلاقش چرا بد دلش میکنی

تو چرا مث شیطان میمونی فقط میخوای رابطشو خراب کنی و ذهنشون مسموم کنییعنی ادم عصبی بشه گاهی بیش از حد ...

من بهش اعتماددارم عزیزم 

میدونم اهل خیانت یا دوست دختر نیست