2777
2789
عنوان

کسی بچه کلاس اولی داره عکس دستخط کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 60 پست

حساسیت زیاد نشون نده من یه دستم پاک کن بود تا یه ذره بد می‌نوشت پاک میکردم دو هفته از مدرسه گذشت دیدم وسواسی شده بچه تا یه کوچولو مینویسه پاک میکنه که قشنگ بنویسه دیگه به خودم آمدم رویه ام رو تغییر دادم الان خداروشکر خوب مینویسه ولی وسواس نداره دیگه بچه اولم انقدر بهش سخت میگرفتم کلاس اول بردنش برای مسابقات خط از بس خوش خط بود ولی همیشه میگه مادر خیلی به من اذیت کردید نسبت به بچه های بعدی و ازم ناراحته شدیدا و از دلش بیرون نمیاد لطفا حساسیت نشون نده من تجربه هام رو گفتم بهتون

عکس دستخط بچت میفرستی

ندارم الان عکسشو خاموشی زدیم عزیزم

به بچت سخت نگیر

یک خط درست بنویسه بهتره تا ۲صفحه بدخط

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوه میخوره بچه رو تحقیر کنه. برو پیش مدیر بهش تذکر بده

معلم قبلی بچه ها رو میزد. بچم مداد دستش درست میگرفت اینقدر زنه تحقیرش کرد الان بد مداد دستش میگیره

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

با چ رویی اینو فردا ببره مدرسه بخدا نصفشو خودم نوشتم

وا همه بچه ها اولاش خطشون بده طبیعیه ک نتونن بنویسن اگه بلد باشن پس مدرسه ب چه درد میخوره میرن که یاد بگیرن دیگه 

لطفا واسه یه چیز ک.شعر که فردا پس فردا خودش خوب میشه روان خودتو بچتو به هم نریز

❤️‍🩹
نصف بیشترشم خودم نوشتم

چرا می نویسی 

کارت اشتباه 

روی برگه جدا بده تمرین کنه بعد تو دفتر مشقش خوب بنویسه

بگو همش یه اندازه بنویس

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 

عزیزم به خاطر خودت و بچه میگم من خیلی حساس بودم رو تمیزی و خط و ...آخرش دلخوری شدید بچه ام نصیبم شد که الان که ماشالا بزرگه هنوز ازم ناراحته و میگه نمیبخشمتون از بس دعواش میکردم بچه های بعدی آرومتر شدم و راحت تر با درس هاش کنار میام یه چیز که خیلی مؤثره تشویق هست من هر وقت داد و بیداد میکردم خطش بد تر بود ولی وقتی میگفتم وای چه قشنگ نوشتی معجزه وار خط بعدی رو قشنگ می‌نوشت فقط تشویق جوابه حتی شده الکی تشویق کنید به خدا بهتر از هر دعوایی جواب میده

اینم همش دفتر بچمو میندازه وسط کلاس یا بچمو میندازه از کلاس بیرونانداتش میز اخر تک نفری

با معلمش برخورد جدی کن خودت پشت بچت باش نزار سرخورده بشه از مدرسه زده شه 

چه وضعشه بیخود کرده پرت کرده مگه وحشی خونه س

❤️‍🩹
حساسیت زیاد نشون نده من یه دستم پاک کن بود تا یه ذره بد می‌نوشت پاک میکردم دو هفته از مدرسه گذشت دید ...

عزیز الان ی صفحه دیگه از دست خطش نوشتم 

بنطرت چیکار کنم درسته؟

هر کدوم این صفحات نصفشو خودم نوشتم 

برای هر ی دونه پیرم کرد و کتک خورد

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اینم همش دفتر بچمو میندازه وسط کلاس یا بچمو میندازه از کلاس بیرونانداتش میز اخر تک نفری

وا این‌مشکل داره 

کلاسش عوض کن

و وقتی دخترت مشق مینویسه بالاسرش واینسا نا محسوس بگو بنویس اینکارو کنم برگردم‌کم کم‌بزار مستقل بشه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم