2777
2789
عنوان

کسی بچه کلاس اولی داره عکس دستخط کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 60 پست
اره بچم پیش چشم بچه های دیگه ابله هستمنم خیلی خسته ام از دستشزندگیمم پاشیده دیگه اعصابش ندارم

بچه رو باید از تابستون یه ذره باهاش کار میکردی منم پسرم اوایل اصلا نمیدونس برای نوشتن باید چه کار کنه تابستون یه مقداررباهاش کار کردم الان بد نیس خوبه 

چیکار کنم نمینکیسه بخدا معلم ۳زنگ از ۴رنگ اینو میفرسته دم دفتر

مشکل رفتار معلم کودنشه که حتی نمیدونه همه بچه ها توانایی یکسان ندارن. باید بری پیش مدیر  و از رفتار غیرحرفه ای معلمش شکایت کنی. چون بی عرضه هستی و زورت به معلمش نمیرسه، دست رو بچه طفل معصوم بلند میکنی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفتون درسته عیرانتفاعی بچه رو چشم نگه میدارنشانس بچه زندگزم پاشید میخاستم اصلا مدرسه نفرستمشفرم نگر ...

شما با مدیر صحبت کنید رفتارهای ناشایست معلم رو بگین به هیچ عنوان معلم حق نداره چنین رفتاری با بچه کنه چه دولتی چه غیردولتی 

شما بهش اعتماد به نفس بده بابا بچته بزرگ میشه مونست میشه بفهم خواهشا عزیزم 

اعتماد به نفسی ک میدی و تشویقی که میکنی اثرش جوریه که میتونه بچتو تبدیل به یه بچه نمونه کنه

❤️‍🩹
بچه رو باید از تابستون یه ذره باهاش کار میکردی منم پسرم اوایل اصلا نمیدونس برای نوشتن باید چه کار کن ...

فدات شم این پیش دبستانی فرستادمش

تتبستون تمام مدت گریه میکردم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

پیش دبستانی هم رفته؟

بله

ولی همیشه جز بچه هایی بوده ک معلم بهشون توجه نمیکرده و از کلاس بیرون مزندتخته

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

چه معلم بیشعوری معلم پسر من جلسه پیش از شروع کلاسها گف خط اصولا ژنتیکیه و ما تلاش میکنیم خوش خط باشن اصرار نمیکنیم من خودم از اول شاگرد اول تا دانشگاهم ولی بدخط بودم هوش و استعداد چه ربطی به دستخط داره دکتر میشناختم معروووف اونموقع که نسخه ها الکترونیکی نبود جز داوخانه طبقه پایین مطبش هیچکی دستخطش نمیتونس بخونه افتضااااح بود افتضاااح ولی مطبش باید میدیدی

مشکل رفتار معلم کودنشه که حتی نمیدونه همه بچه ها توانایی یکسان ندارن. باید بری پیش مدیر و از رفتار ...

مدرسه گفت فرم لخره با فرم بیاد منم نداشتم بخرم

جرات رفتن دم دفتر ندارم ک ببینه گیر ب فرم بده

مدرسه گفت فرم لخره با فرم بیاد منم نداشتم بخرمجرات رفتن دم دفتر ندارم ک ببینه گیر ب فرم بده

اصلا دلیلت منطقی نیست. یا حامی بچه ات تحت هر شرایطی هستی یا واقعا یه آدم نالایقی برای بچه دار بودن هستی. 

با ارامش سعی کنین درستش کنین

نه خیلی راحت بگیر که کلا رها کنه مشق  و مدرسه رو، نه خیلی سخت که لج کنه

و یه توصیه به همه مادرهایی که بچه کلاس اولی دارن، اگر میتونین بچه رو کلاس خوشنویسی بنویسین یا کتاب تمرین خوشنویسی مخصوص سنشون بخرین، حین اینکه حروف رو یاد میگیره، خوشنویسیش رو هم یاد بگیره

اینجوری دست خط معمولیش هم خیلی زیبا میشه

شما نرفتید دعوا کنیو با معلم؟ به چه حقی بچه رو بیرون میکنه ؟

مدرسه گفته کمک هزینه بیار نبردم

فرم نگرفتم

میترسم برم دم دبتر یا پیش معلم حرفی بزنم

اصلا دلیلت منطقی نیست. یا حامی بچه ات تحت هر شرایطی هستی یا واقعا یه آدم نالایقی برای بچه دار بودن ه ...

بخدا گفته کم هزینه بیارین من نبردم نداشتم ک بدم فرمم نگرفتم. دیگه پیش مدیر و معلم سر بلند نمیکنم و افتابی نمیشم

ادم خوبی بود روزگار خار و خفیفم کرد