2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🌬؟

نه نه نه:| 

اونجا کلی الاچیق بود مردم واسه پیکنیک میرفتن مینشستن بعد من از خانواده دور شدم برم یه قدمی بزنم یه کوه نوردی بکنم بعد بالاتر یه الاچیق بود فک کردم خالیه 

خلاصه به میله ها اویزون شدم یه چند تا حرکت ورزشی زدم مث همین دزدا رفتم بالا قرت پریدم وسط الاچیق بعد دیدم خانواده نشسته داره غذا میخوره:|||||
مثل سوسک از وسطشون رفتم بیرون خیلی هم عذرخواهی کردم 

نم چرا هر میله ای میبینم اویزون میشم حالا چه فکری میکنن:| ناموصا ندیدمشون

مغزم: جوری که باهات رفتار می‌کنن باهاشون رفتار کن. قلبم: تو همچین آدمی نیستی:)

نه نه نه:| اونجا کلی الاچیق بود مردم واسه پیکنیک میرفتن مینشستن بعد من از خانواده دور شدم برم یه قدم ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

الن خونه ی مادرشوهرهستم

هنوز یاد نگرفتی تو خونه مادرشوهر نباید توگویی باشی بلند شو کمک کن ظروف پذیرایی راجمع کن  

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما

خونه داری آشپزی نه مهمون داشتم نه مهمونی رفتم 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

وای حاجی نخنددددد 🤣🤣خدایی من چرا انرژی زنونه ندارم؟

بقیه دخترا مث پرنسسا رفتار میکنن من مث جکی چان اویزون شدم خودمو پرت کردم وسط:||| خدایا از خجالت میخواستم برم تو اسمون

مغزم: جوری که باهات رفتار می‌کنن باهاشون رفتار کن. قلبم: تو همچین آدمی نیستی:)

وای حاجی نخنددددد 🤣🤣خدایی من چرا انرژی زنونه ندارم؟بقیه دخترا مث پرنسسا رفتار میکنن من مث جکی چان ...

اشکال نداره عزیزم 😘 

اونام الان یادشون رفته

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡