2777
2789
عنوان

کسی بوده که شوهر بد اخلاقش بعدا خوش اخلاق شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 75 پست
یه نفر یه بار اینجا بهم یه سری دعا گفت و یه سری آیه قرآن خوندم ولی فایده نداشت به مشاورم هیچ اعتقادی ...

یک چیز دیگه بهتون بگم ؟ شما اهل خندیدن هستی؟

سعی کن طنز زیاد نگاه کنی و وقتی که همسرت هست زیاد بخندی این به همسرتون هم سرایت می‌کنه از اخبار منفی هم زیاد با هاش حرف نزنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا شوهر منم یبار تصادف کرد سرش شکست ولی اخلاقش تغییر نکردچرا دروغ نگم تا یه ماهی خوب شد اخلاقش ه ...

اون حافظش پاک شد کلا

امام زمانت رو فراموش نکن🥲🥲🥲هرروز بهشون سلام بده🥲🥲برای ظهورشون دعا کن 🥲🥲السلام علیک یا اباصالح المهدی🫂🫂🫂سعی کن با ترک گناه خوشحالشون کنی☺️☺️☺️یاعلی❤️❤️مرگ بر امریکا مرگ بر انگلیس مرگ بر اسرائیل کودک کش🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚

امید بخدا گلم، هر کدوم چند سالتونه چند وقته ازدواج کردین؟اخلاقای بدش کدوماس

من ۲۸ اون ۳۴

۴ ساله ازدواج کردیم 

غرغرو بد دهن توهین میکنه بهم تحقیرم میکنه عصبی عه پول درست حسابی هم بهم نمیده برا یه قرون که خرج میکنم باید جواب پس بدم مسخره میکنه منت میذاره زیاااااد منت میذاره

جرات ندارم غذام مثلا بسوزه به تمام دنیا میگه پاک آبرومو برده پیش خونوادم و خونوادش

ولی میگه دوستت دارم که اذیتت میکنم!!!

خسته و دلشکسته...

باور کن از هر کی ناراحت باشه حتما به من بیچاره ربط میدهاصلا رابطه خوبی با خانواده ام ندارن انگار دش ...

آره وقتی عصبی میشه یهو سرعتو میبره بالا فرمونو میپیچونه اینور اونور تو حالت عادیش روانیه دیگه عصبی که میشه پاک بدتر

خسته و دلشکسته...

یه ۱۵ سالی شد ولی بچه هام که کم کم بزرگ شدن خودمم یاد گرفتم یه جاهایی باید جلوش وایساد و همش کوتاه نمیومدم ولی تو زندگی هم خیلی پشتش بودم خودشم می دید که چقد برای زندگیش دلسوزم، کم کم ملایم شد. نه هیچوقت قهر نکردم. هر چند الانم مشکلات تو زندگیمون کم نیس ولی اون تندی اخلاقش خیلی بهتر شد

آره یه پسر کوچیک یه سالو ۴ ماهشه تقریبا

ای جان عزیزم

ما سی و دو ساله ازدواج کردیم با همین دعوا ها !!؟ خانوادش خیلی مداخله گر بودند   بهر حال بچه ها هر دو پزشک شدند

شما سعی کن ماهی یک کادو برای همسرتون  بگیری مثلاً لباس, عطر ,

جلو دیگران ازش تعریف کنید 

شما نباید کم بیارید  و قوی باشید بزارید بچه توی محیط آرام رشد کنه

فکر نکنم ..تنها تغییری که کرد توی این سال ها اینکه خیلی حرف میزنه😂😂اوایل ازدواجمون همیشه توی خونه ساکت بود و این منو اذیت میکرد اما ب ندرت خوب شد

خـبـر آمـد خبـری نیـست…هنـوز از غـم دوری دلـدار بـسـوز…بـایـد ایـن جـمعه بیایـد، بایـد!مـن دگـر خسـته شـدم از شـایـداللهُـــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَــــــــرَج