2777
2789
عنوان

کسی بوده که شوهر بد اخلاقش بعدا خوش اخلاق شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 75 پست

بنظرم دعاهای خوش اخلاق شدم همسر استفاده کن یا به حاج آقایی کسی که تخصص الهی داره بگو بهت دعا بده 

از طرفی هم مشاوره و روانشناسی خیلی کمک کننده هستش البته آقایون همیشه یه گارد خاصی مشاوره دارن و چون میگی خیلی بد اخلاقه شاید اصلا تا در مطب باهات نیاد بنظرم اول دعای محبت و خوش اخلاقی شوهر پیدا کن بعد ببرش‌ میش مشاور

🌟نوری از یَزدان بَر رُخَت تابان🌟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه رفتار آدما رو تغییر داد بدتر میشه لج میکنن معمولاً 

بیا روی خودت کار کن ببین چی میشه که تنش ایجاد میشه

سکوت و تمرین کن بعضی مواقع جواب میده و طرف از رفتار بدش شرمنده میشه و به مرور خوش رفتار میشه 

یه رنگ باشید......فرش از هزار رنگی زیر پاست..........

میگن هر چقد که سن اون ادم با اون عادات اخلاق طی شده باشه همونقدرم طول میکشه تا اخلاق و عاداتش تغییر کنه، یه چیزایی بنظرم تغییر میکنه که با بوست اوردن قلق مردا میشه اوکی کرد ولی یه چیزایی واقعا مربوط به طبع و ذاتشونه و تغییر کردنی نیس، ولی در کل دیدم کسایی رو که با مرور زمان آرومتر شدن مثلا شوهر خودم، اولا خیلی زود عصبی میشد ولی کم کم صبورتر شد و اخلاقش بهتر شد. همه میگن اینو

ببین اخلاق که نه    اون اوایل آشنایی   شوهر من تو شغل قبلیش تحت فشار استرس بود و من چون درکی نداشتم یه کم پاپیچش میشدم 

بعد صبوره کلا    یهو منفجر میشد   و هر چی از دهنش در میومد میگفت 

بعد یه ساعت دیگه 

می گفت هیچکدوم رو از دلم نگفتما 

بخدا که بی انصافیه عشق و علاقمو نبینی   حرفای عصبانیتم روت تأثیر بذاره 

خلاصه من یه بار تو دعوا  مثل خودش رفتار کردم 

تا چندین مدت افسردگی گرفت 

که تو اصلا حرف زشت نمیزدی حتما عشق و علاقت به من کم شده که اینارو گفتی    

منم گفت همشون تو عصبانیت بود عزیزم فقط گفتم که خالی شم 

گفت نه تو مدلت اینجوری نیست و فلان و بهمان 

گفتم ببین الان نمیتونی هضم کنی حرفامو، پس چجوری توقع داری یه ساعت بعد از دعوامون بیای بگی عاشقتم منم اون حرفاتو فراموش کنم؟ 

خلاصه به اشتباه خویش پی برد و دیگه تکرار نکرد. 

پس نتیجه میگیریم که تا خود طرف نخواد    تغییری صورت نمیگیره 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

شوهرش ضربه خورد به سرش رفت کما از کما دراومد اخلاقش بهتر شد

امام زمانت رو فراموش نکن🥲🥲🥲هرروز بهشون سلام بده🥲🥲برای ظهورشون دعا کن 🥲🥲السلام علیک یا اباصالح المهدی🫂🫂🫂سعی کن با ترک گناه خوشحالشون کنی☺️☺️☺️یاعلی❤️❤️مرگ بر امریکا مرگ بر انگلیس مرگ بر اسرائیل کودک کش🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚

تو رمانها و افسانه ها خوندیم که خوب شدن ولی تو واقعیت میگن مثل اسب تک شاخه ، که هیچ کسی تا حالا ندید ...

آره منم شنیدم بداخلاقی تنها گناهیه که توبه نداره مگه اینکه فرد از اعماق وجودش خودشو تغییر بده

خسته و دلشکسته...

جدی؟ اتفاقا خودمم داشتم به این فکر میکردم که قهر برم خونه بابام بلکم عوض شه رفتارش

نه جواب نمیده

سعی کن بلافاصله جوابش رو ندی

و توی چشماش با سکوت  زل بزنی 

فکر کن یک آتیشی روشن شده و اون حرفهای شما مثل هیزم هست که شعله ور تر می‌کنه !!! پس جواب نده

سکوت بهترینه